2777
2789
عنوان

تمیزا بیاید 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره منم، خیس خیس میشم از عرق، زیرپوش آستین کوتاه نخی هم می‌پوشم بعنوان عرق گیر، ولی افاقه نمی کنه، و ...

من هر روز حموم و میرم که بو بد نده عرقم 

اما تو این گرما لباس خیس میشه 

بدم میاد دوباره بزارم دفعه بعدی بپوشمش

ادکلن هم حساسیت دارم هیچ نمیتونم بزنم 

هرروز بیرون نمیرم  شاید تو هفته دو سه بار بیرون باشم هر دفعه لباس عوض میکنم بعد دیگه اخر هفته جمع میشه معمولا الان که هوا گرمه هفته ای یه بار میشورم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

من زیاد بیرون نمیرم خودمم عرق نمیکنم برا همین هروقت لازم باشه میشورم

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
لباس هام‌بو عرق نمیگیره ولی بچه کوچیک دارم زود کثیف میشه  درکل دوبار میپوشم بعد میشورم مانتو سه ...

منم همین دوبار میپوشم هر مانتو و بعد میشورمش 

بیشتر از دوبار نمیشه دیگه تو این گرما 

من زیاد بیرون نمیرم خودمم عرق نمیکنم برا همین هروقت لازم باشه میشورم

خوش بحالت عرق نمیکنی 

یادمه مدرسه میرفتم دوستام ماهی یکبار مانتو شلوارشون و میگفتن میشورن 

من هفته ای دو بار

[QUOTE=249649583]آره سر همیم مشکل دارم  تند تند میشورم زود کهنه میشن[/QUOTE

ببین منم مثل خودتم، ولی اگه همون موقع که تازه می‌رسی خونه و لباس خیسه، یه ذره شامپو شبنم حل کنی تو تشت و آروم فقط دست بکشی روی لباس نه اینکه چنگ بزنی، بعد هم آبکشی، بهتر حفاظت میشه لباس، 

من لباسای خونگی رو از بس میشورم همشون کهنه شدن ولی لباس بیرون رواگه از صبح تا شب تنم باشه میشورم واس ...

من خونگی تنوع و تعدادش و بیشتر کردم که هر روز یکی و بپوشم و عوض کنم ماشین لباسشویی که پر شد بشورم