2777
2789
عنوان

تمیزا بیاید 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 58 پست
بوی مام و اینا خوشم نمیاد حساسیت دارم به هر بویی  وگرنه حتما میگرفتم  آبجیم هم مام صابون ...

زیاد بوشو حس نمیکنم از مایع بوش کمتر میپیچه چون جامده

مگراینکه شدیییید عرق کنید تا بوش دربیاد

برای من بیشتر مثل ضد عرق اثرگذاره  یه رایحه ملایمش رو بگیرید خودم رکسونا استفاده میکنم مردانه😂

اما انگار باعث میشه عرق نکنم کلا

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از باشگاه که میام لباسای باشگاهو پهن میکنم جلو آفتاب خیلی اهل شست و شور نیستم............همه هم میگن تمیزی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من خونگیارو شب عوض میکنم لباس خواب یا راحتی  صب ی دست دیگه میپوشم میندازم ماشین هم خودم هم شوهر ...

نه وسواس نیست 

به این میگن بهداشت شخصی 

من رو هیچی وسواس ندارم جز لباس 

خیلی برام مهمه تمیز باشه بویی نده

از باشگاه که میام لباسای باشگاهو پهن میکنم جلو آفتاب خیلی اهل شست و شور نیستم............همه هم میگن ...

وای نه مال باشگاه و که دیگه حداقل با آب خالی یه آب کشی کن پهن کن  

من باشگاه میرفتم لباسم و هر روز با آب خالی یا کمی مایع میشستم 

نه وسواس نیست  به این میگن بهداشت شخصی  من رو هیچی وسواس ندارم جز لباس  خیلی برام ...

من رو همه چی اینجورم  پریروز خودمم خجالت کشیدم پیش خانواده شوهرم ولی خب کله پاچه گرفته بودن واسه صبحانه خوردن خونه ما من چندشم میشد مجبور شدم همه ظرفارو با وایتکسو تایید بشورم حس کردم مادرشوهرم ناراحت شد مثلا فکر کرد بخاطر اونا شستم یا مهمون میاد خونه میشینه رو مبل بعدش باید سریع با شامپو فرش تمیز کنم یا رو بالشت و پتو اینا بخوابن باید بشورم بزارم خونه 

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

وای نه مال باشگاه و که دیگه حداقل با آب خالی یه آب کشی کن پهن کن   من باشگاه میرفتم لباسم و هر ...

آفتاب تابستون میکرب کشه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من رو همه چی اینجورم  پریروز خودمم خجالت کشیدم پیش خانواده شوهرم ولی خب کله پاچه گرفته بودن واس ...

کاش جلوی اونا اینجوری تمیز نمیکردی 

عادی میشستی بعد که رفتن اینکارو میکردی 

من تو این چیزا اصلا حساس نیستم فقط لباس

کاش جلوی اونا اینجوری تمیز نمیکردی  عادی میشستی بعد که رفتن اینکارو میکردی  من تو این چی ...

بعد تازه ظرفارم بو میکردم ببینم بو نمیده که  

خیلی بد شد خدایی ولی یمدت باهاشون زندگی کردم عادت دارن مادرشوهرم میگفت یسرع با اب بازی میکنی 

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

پس منم میرم میگیرم  اگه کمتر عرق کمم خوبه

اصلا دیگه عرق نمیکنی مگراینکه فعالیت شدید داشته باشی😃

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼