2821
2789
عنوان

سن بلوغ

604 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، من قبل سن بلوغ خیلی خوشگل بودم😅

خصوصا بینیم ولی یه سه سال میشه یعنی از سیزده سالگیم بینیم باد کرده صورتمم همینطور 

گونمم پر شده از جوش 

ولی این اوضاع تا قبل از پاگذاشتن به ۱۶ سالگی خوب بود 

همینکه ۱۶ سالم شد 

بینیم بزرگ تر شد جوشامم بیشتر🥺

یه جایی شنیدم بعد بلوغ بینیت دوباره کوچیک میشه این حرف راسته؟ امیدوار باشم؟ یا دنبال یه دکتر خوب بگردم؟😂

منم اینجوری بودم به طوری که کلاس هفتم بودنی دوستام منو دیده بودن بعد که مجازی شد مدارس همو نمیدیدیم ولی نهم که رفتبم مدرسه ماسکمو در اوروم دوستام امش میگفتن هفتم اینجوری نبودی خیلی خوشگل شدی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بلوغ دوران تغییر و ممکن و دیگه بینیت مثل قبل نشه ولی ممکن هم هست بشه بستگی داره دیگه چهره ات قراره چطوری بشه دیگه برای جوشات هم به نظرم برو درمان کن وگرنه بزرگتر که بشی جاشون میمونه

اره راسته

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اره بابا دماغ من قد یه بادمجون بود الان خوب شده:/

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         
خداروشکر واقعا نگران شده بودم 😅 فقط ی سوال سن بلوغ  تا چند سالگی ادامه پیدا میکنه؟

تا اخرای ۱۷ 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱