m5101m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 115 عنوان ی سوال 49 بازدید | 6 پست سلام من ۱۳ سالمه و مادرمادربزرگم فوت کرده ،، اینا به کنار ، من میخوام برم شمال ولی همیشه توی جاده شمال تهوع میگیرم میشه بگید قبلش چی بخورم همین یک ساعت دیگه میخوایم بریم ینی توی اون زمان دوست دارم بمیرم ،،، تو رو خدا یچی بگید دیگه 1401/05/30 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 قرص ضدتهوع بخور وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ballerinaaa عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 5127 فکر نمیکردم دختر ۱۳ ساله هم تو سایت باشه :)) بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
هالنا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4326 نیازی نبود سنتون رو بگید.راه حلی نیست طبیعتا باید قرص ضد تهوع بخورید. صدای آب اندوهگین به گوش میرسد، بحران آب را جدی بگیریم.
_سرنديپيتي_ عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1827 قرص ضد تهوعزنجبيلليمو نعنااين حالت تهوع به سن و مامان بزرگ مرحومت چه ربطي داشت🤔 مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖. بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
m5101m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 115 قرص ضد تهوع زنجبيل ليمو نعنا اين حالت تهوع به سن و مامان بزرگ مرحومت چه ربطي داشت🤔 نه دیگه من الان استرس دارم 🤦♀️😂
_سرنديپيتي_ عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1827 نه دیگه من الان استرس دارم 🤦♀️😂 مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖. بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖