2777
2789

بیاااایییین بگین..شوهرم ک دوس بودیم باهم ،سرباز بود پول نداش کلا چیزی بخره شما بگین😄

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه دو سال پیش دوس پسرم یه کتاب برام تولدم خرید، روش زده بود 12 هزار تومن و خیلیم کوچیک و مسخره بود موضوعشم چرت بود 

روم نمیشد تو خوابگاه نشون بچه ها بدم از اینورم هی میپرسیدن چی داد بهت😕😑

والا طرف من پول داره ولی حاضر نیس یه شاخه گل بخره .منم دارم کات میکنم ..واسه تولدم هیچی نگرفت ..خسته شدم از دستش ..میره مسافرت یه پوست تخمه نمیاره میره کیش میره شمال میره هزارجا هیچی نمیاره ..داره دکتری میخونه ازاد .ماشینش دنا اتومات ...پولدار زمین خونه ..ولی نمیگیره منم چیزی نمیگم ..فقط تو سکوت میرم کاش مشکلش این بود اخلاقای دیگشم بده

هیچوقت به هیچ هدیه ای نگفتم مسخره 

چون سر همون هدیه هم وقت و فکر و هزینه صرف شده 

تا حالا کادو مسخره نداشتم و همشون برام بی نهایت ارزشمند هستن 

حتی یک تکه سنگ که از یکی دوستام هدیه گرفتم و میگفت تو کوه دیدم و چون خیلی شفاف بود یاد تو افتادم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

مسخره ترینش از طرف زن همکار شوهرم بود واقعا حس کردم به شدت بهم توهین شد

گرفته بود خودش دوتا کوسن درست کرده بود با ی پارچه زرشکی کهنه رنگ و رو رفته داخلشم پره خرت و پرت و پارچه الکی بود 

نمیدونم دلیل این کارش چی بود واقعا خیلی ناراحت شدم 

در حالی ک من اصلا ن کادویی بهش داده بودم نه توقع کادو داشتم ازش 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
دوران مدرسه بچه بودم تولدم دوست صمیمی یه عطر استفاده شده بو گندو بهم داد😷

😄😄😄الهی بچگیا کادوها واقعا زیرخط فقربودن

همین ماه تولدم دوز پسر پولدارم یه کیک کودک خیلی کوچیک صورتی با یه شاخه گل میخواستم شاخه گلو بکنم تو ماتحتش 🤣😐

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖

اولین هدیه ای که همسرم بعد ازدواج بهم داد یه شال قرمز با گلهای افتابگردون بزرگ بود🤦‍♀️میپوشیدم شبیه خاله شادونه میشدم😅

هر بار می رفتیم بیرون اصراررررررر که اونوبپوش

خوب مسلمون من خجالت میکشم🤦‍♀️😭😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یادمه دو سال پیش دوس پسرم یه کتاب برام تولدم خرید، روش زده بود 12 هزار تومن و خیلیم کوچیک و مسخره بو ...

حداقل اون قیمتو خط خطی میکزدلامصب😄