2777
2789
عنوان

بارداری هماتوم

28 بازدید | 6 پست

ساعت از ۶ گذشته در بدترین شرایط دراز کشیدم به سختی باردار شدم ۵روز از جواب مثبت نگذشته بود که افتادم به خونریزی شدید رفتم سونو گفت هماتوم ۱۰ در ۱۵ داری شیاف و آمپول داد گفت استراحت کن ببین چیمیشه استراحت کردم سه روز حونریزی داشتم و قطع شد دوروز پاک پاک بودم و الان دوباره خونریزی شروع شده خیلییی حال و روحیم بده خسته ام داغونم روحیه ام ضعیف شده تازه ۶ هفته ام نمیدونم اصلا وضعیت بارداری ساک حاملگی جنین چطوره نمیدونم چرا وقتی خونریزیم کاملا قطع شده بود دوباره شروع شد خداااا خستم خستم خستم خستم

هماتوم یا جذب میشه یا با خونریزی دفع میشه.

کاش فقط استراحت میکردی تا زمان سونو قلب که از وضعیت جنین مطمئن بشی بعد دارو مصرف کنی

چون اگه جنین تشکیل نشه با داروهایی که مصرف کردی دفع شدنش اذیتت میکنه وممکن سخت باشه

وطنم🖤

هماتوم یا جذب میشه یا با خونریزی دفع میشه.کاش فقط استراحت میکردی تا زمان سونو قلب که از وضعیت جنین م ...

ممیدونم خیلی میترسم از سقط از کورتاژ از خونریزی از درد از اینکه چرا خونریزی تموم شده باز شروع شد وای وای خیلیییحالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممیدونم خیلی میترسم از سقط از کورتاژ از خونریزی از درد از اینکه چرا خونریزی تموم شده باز شروع شد وای ...

استرس نداشته باش عزیزم منم 6هفته و4روز بودم خونریزی داشتم رفتم سونو فقط ساک بارداری بود دکترم گفت فقط استراحت کن چیزی مصرف نکن باید صبرکنی بدن روندطبیعی نودش سپری کنه ببینی جنین میشه یانه گفت تگه سالم باشه خودش میمونه واگه مشکل داشته باشه دفع میشه دارو بهم نداد تا زمانیکه 8هفته دوروز سونو قلب دادم.فقط دراز کشیدم برادسشوبثیی اروم بلندشدم.الان پسرم 6ساله س

وطنم🖤

استرس نداشته باش عزیزم منم 6هفته و4روز بودم خونریزی داشتم رفتم سونو فقط ساک بارداری بود دکترم گفت فق ...

آآخه خونریزی هماتومم کامل قطع شده بود و باز شروع شد

ممنون که گفتین آخه من شرایط اینجوری استراحت مطلق هم ندارم

استرس نداشته باش عزیزم منم 6هفته و4روز بودم خونریزی داشتم رفتم سونو فقط ساک بارداری بود دکترم گفت فق ...

خخداروشکر عزیزم ممنون که تجربه تون را برام نوشتین

خخداروشکر عزیزم ممنون که تجربه تون را برام نوشتین

خواهش میکنم عزیزم .فقط استرس نداشته باشه اگه جنین بشه وسالم باشه خودش میمونه واگه مشکل داشته باشه خودش دفع میشه همه چی بسپار به زمان وفقط استراحت کن💐

وطنم🖤