2777
2789
نع معنی اونو فقط بچه های توتییر میفمن🥲😂  @هیتا_هسدم    

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂بعد یکی بپرسع اناهیتا چرا طلاق گرفتی؟چیشد یهو؟ من:رقص تانگو عقدم اهنگ تتلو نبود😔😂😂

اینو میشد ت گینس ثبتش کرد😔😂 

کلا اع دغدغه های من قبل ازدواج این بود اگر شوورم تتلیتی نبود چی؟اگ نیومد روزی دو ساعت با هم پاندای کونگ‌فوکار و تام و جری و بره ناقلا ببینیم چی؟اگ حصلم سر رفت نزاشت بشینم رو سرش چی؟اگ ت عروسی رو یکی دیگ کراش زدم چی؟اگ پیتزا و ماکارونی دوس نداشت چی؟اگ بچم زشت شد چی؟😔😂

.C'est la vie

حالابوگووو تولوخدا🥲😂

ایش 

رفتع بودم ی عقد

دختره ۱۵ سالش بودم گمونم 

پسره سیبیل ببعی چندش هم ۱۷🫠

بعد پسره سر سفره عقد گفتش منم باید بگم با اجازه مامان بابام بله؟🫠😂 

ت عکس گرفتن و رقصیدنم انقد بچه بازی در آوردناااا

دختره هم ک از این لوس چندشاااا

هزار و ی بار قهر کرد 

دم آخری سر برش کیک 

پسرع کیکو زود ت صورتش😔😂