2777
2789
مامان یا باباهاتون با این قضیه موافقن یا محالف؟

نظری ندارن 🙂 اجازه نمیدم در این مورد هم نظر بدن 😑🤣

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامان یا باباهاتون با این قضیه موافقن یا محالف؟

مامانم میگ جلو کسی نگوش آهنگ های فحشیش رو 😂🧖 نه هیچ کدوم کاری ندارن

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
خاکک منممم 😂😂

همیشه ع یکی خوشم میاد چار تا موزیکشو دان میکنم 

بعد یه هفته همه رو پاک میکنم از حرص 

حالمو خوب نمیکنن 😁

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
این پیامش رو توی یوتیوب دیدم نمد طرفداران هم جوابش رو دادع بودن من به شخصه ناراحت میشم

هر انسانی طرز حرف زدنش برگرفته از تربیت و شخصیتشه 

ایشون صدای خوبی دارند ولی کلام بشدت مستهجن و بی ادبی دارند که متاسفانه تو آهنگهاشون هم دیده میشه

حیف که از این صدا و این میزان محبوبیت درست  استفاده نمیکنه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
هر انسانی طرز حرف زدنش برگرفته از تربیت و شخصیتشه  ایشون صدای خوبی دارند ولی کلام بشدت مستهجن ...

فحشاشو عشقه تن صداشو عشقه حرف زدانش رو عشقهه خجالت کشیدناش ت لایو رو عشقه

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
2790
2778
2791
2779
2792