2777
2789
من به اینم اعتقاد دارم که تتلو حرفای واقعیه جامعه رو میزنه حرمسراش کلا همه ی حرفاش راسته

دقیقا حرف های ک ما از زدنش میترسیم

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوم🥲  کاش الان بغلم بودی:))

دل من هواتو کرده ، کاش از اون اول نبودی!

افق اومد بالا ولی ، هنو رو تختم عمودی!

هنو به چشمم همونی ، ولی شهر نگاهش بده ...

صد دفه گفتم این تنت ، ماله منه به خاکش نده (:

دل من هواتو کرده کاش الا بغلم بودی 

کاش یه خبر داشتم ازت .... میدونستم اقلا خوبی!(:

ببینم شبات قشنگه؟! خوش میگذره روزا بهت؟!!

یادت باشه هنو به فکرتم ! نکردم اون دورا ولت :)))

مهم نی پیشم باشی یا نه!

مهم نی میشم لاشی یا نه !

مهم نی آلودم به چیا من !

مهم نی داغونم با کیا ام !!!

مهم اینه دوس داشتی بیشتر از این بهت خووش بگذره (:

« مهم اینه که بدونه من ، الآن حالت خب بهتره ! (:

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
من به اینم اعتقاد دارم که تتلو حرفای واقعیه جامعه رو میزنه حرمسراش کلا همه ی حرفاش راسته

درسته ببشتر حرفاش حقیقته بخاطر همینم دوسش دارم ولی صدااااااش 😍😍😍😍💔❤

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
کسایی که طرفدار تتلو ان یک سوال  یعنی به خودتون و مادرتون فحش جنسی و پایین تنه میده اوکی این؟ ...

ببین به قول خودش صد بار قربون صدقمون رفت یه بارم بهمون فحش داد!هیچ خواننده ای که اندازه تتلو مشهور و معروف باشه انقد برای طرافداراش ارزش قائل نیست هیچ خواننده ای جز تتلو نمیشینه کامنتارو با دقت بکنه و هیچ کس برای طرفداراش تاحالا اهنگ نداده و هیچ کس طرفداراشو به بقیه ترجیح نداده و هیچ کس طرفداراشو به عنوان ناموس خودش نمیخونه!عرضی بود در خدمتم

آها نه منظورم این بود که وقتی ایران بود همه چیزش فرق میکرد. ظاهرش، آهنگاش، طرز رفتارش و.... 

اون موقع ی اهنگ برای شهداخوند میخاست پاسپورت بگیره داخل یکی از ویدیو هاش توضیح داده ک هرچی کردم نشد 

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A

چرا من انقد این بشر رو دوس دارم :)

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
ببین به قول خودش صد بار قربون صدقمون رفت یه بارم بهمون فحش داد!هیچ خواننده ای که اندازه تتلو مشهور و ...

👍👍

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز