2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرض کنید بلیط کنسرتش را خریدید و الان کنسلش کرده توییت زده و فحشای ناجور به خودتون و مادرتون داده که ...

این پیامش رو توی یوتیوب دیدم نمد طرفداران هم جوابش رو دادع بودن من به شخصه ناراحت میشم

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
من یه گوله اتیشم تو باید اب باشی😂🫵🏻

الان باید بغل همدیگه خاب باشیم😍

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
نوازش  خار  مال من باش هروقت ک بودی  با تو

دل من هواتو کرده 🥺🥺🥺

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

استعدادش بینظیررررررره عاشق صداشم کلی خاطره دارم با اهنگاش:)

از شخصیت خودشم نه خیلییی خوشم میاد نه اونقدر بدم میاد😂🙂

اهنگایی که خیلی دوسشون دارم شب یلدا و خار و نوازش و باهات قهرم با دل من هواتو کرده😁🙃

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       
نوازش 1 از فوق العاده ترین و احساسی ترین موزیک های دنیااست

🥺😍😍😍😍😍

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
2790
2778
2791
2779
2792