2777
2789

قطره بیلی ناستر،شیرخشک

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ببرش بیمارستان یه شب بمونه زیر دستگاه مخصوص که بالا و پایین میتابه بخدا خوب میشه

بچه من 18بود زردیش فوری رفت

گـرگ، گرگ میزاید و گوسـفند،گوسفند..   فقط انـسان است که گاهی گـرگ میزاید و گاهی گوسـفند . . .

قطره بیلی ناستر،روزی سی سی سی ترنجبین،اصلا گرمی نخوردم و دفعات شیردهی رو اونقدر بالا بردم که نوزاد تند تند دفع داشته باشه،دستگاه اجاره کردم تو خونه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

زردی نوزاد من روز دوم ده بود بخاطر وزن کمش گفتن باید بستری بشه که ما نکردیم آوردیم تو خونه گذاشتیم تو دستگاه چندروز بعد شد 7 هرروز چندبار صورتشو با عرق کاسنی پاک میکنم بدنشو بعد حموم با عرق میشورم 

میگن پرپیینم خوبه بزاری یکی دوسه ساعت بدون لباس بین برگای پرپیین بمونه 

فقط ببرش بیمارستان یه شب بمونه زیر دستگاه مخصوص که بالا و پایین میتابه بخدا خوب میشه بچه من 18بود ز ...

منم دستگاه کرایه کردم از ۱۸ اومده روی ۹ گفت دستگاه نمیخاد ولی یکم زردی داره صورتش هنوز

ترنجبین و اینکه زیر مهتابی بود...زیاد نبود زردیش اینکارو ک کردم بعدش بردم آزمایش ببینم چقدره

دو بود دیگه خودش رفع شد

جاشو نزار گرم باشه گرمی زردی رو بیشتر می‌کنه

ترنجبین حتما بده باعث میشه زیاد ادرار کنن برا زردی عالیه

شیر خشت چجوری درست میشه و چقدر در روز میدادین میشه توضیح بدین

گیاهیه.از عطاری بگیری بهت قشنگ میگه چقدر  و چه جوری بدی بخوره.

من هربار یه چای خوریو میریختم تو ته استکان ابجوش صافش میکردم با شیشه شیر یا با قاشق چایخوری میدادم بخوره‌.شیرینم هست دوست دارن بچه ها

سی سی سی چقدر میشه با قطره چکون

هر قطره یک سی سی،ته یه فنجان میشه تقریبا همون سی،سی سی

و این که شیرخشت ندی ها،از بس سرده بچه بی حال میشه دیگه حال نداره شیر بخوره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷