2777
2789
عنوان

وکیل

141 بازدید | 6 پست

از این وکیل های ک تبلیغ میکنن تو اینترنت مثل دادنیک یا دادسو اسم مجموعشونه، که میگن طلاق توافقی و ۱۰ روزه یا ۳۰ روزه انجام میدن ، کسی از این وکیلا گرفته راست میگن؟

تا طرف مقابلت رضایت نده به طلاق توافقی وکیل چطور میتونه اینکارو بکنه چرا وکیل میتونه روند طلاق سریعت ...

طرف مقابل ک رضایت داده ولی وکیل خودم میگ ۴ماه طول میکشه پس چرا؟؟؟  اما این وکیل داد نیک که میگم این میگ ۱۰ تا ۳۰ روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف مقابل ک رضایت داده ولی وکیل خودم میگ ۴ماه طول میکشه پس چرا؟؟؟  اما این وکیل داد نیک که میگم ...

اگه توافق کردین که طول نمیکشه شاید وکیل خوبی نداری فقط به مشاوره معرفی میکنن که اونم من یه جلسه رفتم و نامه داد برا طلاق

اگه توافق کردین که طول نمیکشه شاید وکیل خوبی نداری فقط به مشاوره معرفی میکنن که اونم من یه جلسه رفتم ...

ب وکیل گفتم خیلیا پس چرا ۲ماهه تموم میشه کارشون میگ اصلا ممکن نیس نمیدونم گیج شدم شما تازگیا جدا شدی؟ چقد وکیلت گرفت؟

طرف مقابل ک رضایت داده ولی وکیل خودم میگ ۴ماه طول میکشه پس چرا؟؟؟  اما این وکیل داد نیک که میگم ...

اره اين  سايت وكيل دادنيك كه گفتي خوب بود البته من يه پست ديگه هم ديدم به دوستم كفتم انجام داد خيلي هم راضي بود  شايد وكيلت كاربلد نبوده 

حالا كارت انجام شد ؟