2777
2789

درود به همه دوستان عزیز .وقتتون بخیر

اگر لطف کنید من رو راهنمایی کنید ممنون میشم

میخوام ببینم مثلا سیب زمینی و مرغ پخته شده در سرخ کن بدون روغن واقعا خوب میشه؟طعمش با پختن مرغ و سیبزمینی در ماهیتابه با روغن چقدر اختلاف داره.

اصلا واقعا خوب هست یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی سرخ کردم ولی مرغ نه 

خوبه ولی به نظرم مثل سرخ با ماهیتابه نمیشه 

ناگت ولی عالی شد 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خب اکثرا میگن طعمش فرق داره  خب تو روغن خوشمزه تره ولی ب نظرم با توجه به مضرراتش اصلا نباید ب ...

حرفتون کاملا درست هست.اما میخواستم با دید بهتری بخرم و تو ذوقم نخوره

سیب زمینی سرخ کردم ولی مرغ نه  خوبه ولی به نظرم مثل سرخ با ماهیتابه نمیشه  ناگت ولی عالی ...

ممنونم

پس اگر اینجوریه حداقل برای غذاهایی مثل ناگت خوبه بگیرم

ممنونم پس اگر اینجوریه حداقل برای غذاهایی مثل ناگت خوبه بگیرم

قارچ سوخاری هم درست کردم خوب بود 

من با اسپری یکم‌ روغن روش میزنم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ممنون از پاسختون و راهنماییتون

خواهش میکنم 🌹

برو طرز فکرت درست کن 

شما با این همه ادعا فقط ادعای مسلمونی داری.ذره ای از مهربونی تو این دین رو نداری

اگر مسلمون هم نبودی ای کاش انسانیت میداشتی که همونم نداری متاسفانه

شما با این همه ادعا فقط ادعای مسلمونی داری.ذره ای از مهربونی تو این دین رو نداری اگر مسلمون هم نبود ...

لابد تو بویی از انسانیت بردی ،که راحت میای توهین

میکنی،درحالی که کسی حرف بدی بهت نزده

به جای اینکه از رفتارت پشیمون باشی طلبکارم شدی

چون حرفی که بهم زدی تحویل خودت دادم

بهت بر خورده و داری بدتر میکنی.

کاش قبل حرف زدن فکر کنی 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌