2777
2789
💋😻 چرا؟

چون الان تو این حالتم که "خب که چی؟! 😂"

با اینکه عملم درد و خطر خاصی برای من نداشت ولی همش فکر می کردم که چرا خودمو به خاطر این مسائل بردم زیر تیغ جراحی و انقد کبودی روی صورتم ایجاد شده

به نظرم اندام، پوست و مو خیلی خیلی موثر تره توی زیبایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون الان تو این حالتم که "خب که چی؟! 😂" با اینکه عملم درد و خطر خاصی برای من نداشت ولی همش فکر می ...

😅😅

اخه بعضی از نقصها تو ادم هستن که گاها نمیتونه واقعا کنار بیاد باهاش،ممکنه تو اعتمادبنفسش خیلی تاثیر بزاره ، خب اینجور مواقع سختی عمل جراحی می ارزه به حال خوب بعدش.

ولی در کل اره،ریسک بزرگیه عملهای زیبایی،حتی ممکنه چهره ی بعد عملتو خوشت نیاد😅

بله واقعا مواردی ک گفتین حرف اولو تو زیبایی میزنن

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
😅😅 اخه بعضی از نقصها تو ادم هستن که گاها نمیتونه واقعا کنار بیاد باهاش،ممکنه تو اعتمادبنفسش خیلی ...

اره دقیقا، من خودم چون از نیم رخ بینیم یکم قوز داشت همش تو حالت سه رخ بودم که مثلا دیده نشه😂

ولی الان که عمل کردم میفهمم واقعا اونقد مسئله مهمی نبودش. بیشتر به خاطر حساس شدن ما ایرانیا روی شکل بینیه😓

خب شما حتمن بینی قبلتم خوشگل بوده ایراد زیادی نداشته  من‌گوشتیه و پهن 😭😭😭😭😭😭

نه باباااا😂 بینیم بزرگ نبود ولی اصلا تراشیده شده نبود. پستی بلندی زیاد داشت😁

به نظرم هیکل و پوست و مو و دندون خیلی خیلی بیشتر جلب توجه می کنه تا بینی. این تجربه کسیه که خودش عمل کرده. هر دو حالتو دیده😁🖐🏻

نه باباااا😂 بینیم بزرگ نبود ولی اصلا تراشیده شده نبود. پستی بلندی زیاد داشت😁 به نظرم هیکل و پوست ...

اره پوست صورت خیلی مهمه واسه زیبایی

من خودم چن وقتم به پوست صورتم میرستم هر کس دیده میگه چقد فرق کردی خوشگل شدی و ...

ولی بینی هم خیلی مهمه 😭

اره دقیقا، من خودم چون از نیم رخ بینیم یکم قوز داشت همش تو حالت سه رخ بودم که مثلا دیده نشه😂 ولی ا ...

😂😂

اره واقعا،یکم خیلی زیاد حساس شدیم نسبت به جزییات

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
چون الان تو این حالتم که "خب که چی؟! 😂" با اینکه عملم درد و خطر خاصی برای من نداشت ولی همش فکر می ...

وای من دو هفته است عمل کردم و خیلی پشیمونم 

شما بینیت قشنگه 

من نا متقارن و کج هست 😑

قبلشم بود رفتم اونو درست کنم اما بدتر شده 

از روبرو هم اصلا پره ها رو دست نزد حتی بخیه هم نخورده ؛فقط از نیمرخ سربالا شده 😶

همونجور بزرگه 

هی میگن ورمه 🙄امیدوارم اما بعید میدونم 

روزی هزار بار با خودت تکرار کن ؛هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست 👍👍👍
وای من دو هفته است عمل کردم و خیلی پشیمونم  شما بینیت قشنگه  من نا متقارن و کج هست 😑 ق ...

عزیزم الان پیامتو دیدم

کاملا درست می‌گن، قطعا ورم داری

منم با اینکه پوست بینیم خیلیییییی خیلیییی نازکه، تا حداقل سه ماه اول ورمم کاملا مشهود بود

نگران نباش. وسواس ام نداشته باش

هرچی باشه از قبلش که بهتره

عکسای پیج دکتر اشکان قوامی رو ببین، توی هالیود جراحه کارداشیان ایناست. ببین چقد بینی هارو نچرال عمل می‌کنه. در صورتی که اگه ماها باشیم می‌گیم وای نه پهنه، نوکش افتادست، فلانه. سخت نگیر اصلا. مبارکت باشه😍❤️

عزیزم الان پیامتو دیدم کاملا درست می‌گن، قطعا ورم داری منم با اینکه پوست بینیم خیلیییییی خیلیییی ن ...

ممنونم ؛من طبیعی خواستم 

ورم و اینا هم مهم نیست واقعا 

فقط خیلی کجه و این آزار دهنده است 😑

مخصوصا که هر کی میفهمه عمل کردم میگه مگه بینی قبلیت چش بود 😶خلاصه فقط امیدوارم از این تا به تا بودن دربیاد فعلا 

روزی هزار بار با خودت تکرار کن ؛هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست 👍👍👍
ممنونم ؛من طبیعی خواستم  ورم و اینا هم مهم نیست واقعا  فقط خیلی کجه و این آزار دهنده است ...

من الان بینیم اصلا ناقرینگی نداره ولی اوایل عملم سوراخام یکم کج بود. بازم تاکید می‌کنم که پوستم خیلی نازکه😂

حداقل 6 ماه وقت بده. خیلی از این ناقرینگی ها هم اگه تا 2 سال اوکی نشن با یه عمل کوتاه سرپایی تو مطب دکتر اوکی می‌شن

ما دستمون تاول ام می‌زنه یه ماه طول می‌کشه درست شه دختر، اون استخونای بدبختو شکوندن. مهلت بده به خودشون بیان😁