2777
2789
عنوان

جاری فوضول من😕😤

68 بازدید | 18 پست

بچه ها ما کلا دو تا جاری هستیم ینی شوهرم فقط ی داداش داره ک اونم متاهله جاریم ی بچه ۳ ساله داره و ۴ ساله ک ازدواج کرده من چن ماهه ک اومدم سر خونه زندگیم بعد من عادت دارم تو هرشرایطی ب خودم میرسم عاشق ارایش کردنم ولی ن در اون حد ک بگم جیغ باشه ارایشم کلا دوس دارم رنگ و روم شاد باشه ولی جاریم نمیدونم  وقت نمیکنه یا دوس نداره زیاد تیپ و اینا بزنه بعد دیشب جلو مادر شوهرم ب من تیکه میندازه میگ ادم خوب نیس واسه ی دورهمی ساده هم تیپ و ارایش کنه والا من مگر اینکه برم عروسی ب خودم برسم😐😐

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

بگو ادم خوب نیست سرش هی تو مقعد دیگران باشه  

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام بهش میگفتی خواهر گلم رسیدگی ب خودت وتمیز بودن ک حتمن نباید واسه بیرون باشه واسه دل خودت وشوهرت ب خودت برس اگه با خوشرویی وخوش زبونی پیش بری خیلی بهتره تا جواب طعنه رو بخوای با طعنه بدی

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

بهترین کار اینه که جاری ها هر حرفی رو به خودشون نگیرن کاری به درست و. غلط حرفش ندارم ولی شاید واقعا نطدشو گفته بدون سوء نیت

من خودم اصلا و ابدا اهل آرایش نیستم تمیز و مرتیم ولی آرایش نه ب. عکس من جاریم

و نظر ما کاملا باهم متفاوته

بهش میگفتی برووو گمشو باااباااا

بروو کنار بزارر باد بیاد باابااا

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
کاش بهش می گفتی که آدم خوب نیست سرش توو باسن بقیه باشه دلمون خنک میشد

کاش میشد با همین لحن بگم😂

شاید خانواده اونا تا این حد آرایش کردن را ندیدند باعث توجه شده اون جاریتون احساس خطر کرده شما تازه وارد شدید بلاخره ایشان چند وقت بوده باهاشون به نظرم یه کم کمتر استفاده کن تا عادت کنند 

منم تازه عروسی کرده بودم جاری بزرگم همین حرفو به طعنه میزد بهم هربار منو می دید میگفت چه خوب میرسی اینقد ارایش و مانتو و شال رنگانگ بزنی. چندبار خیلی یهویی عکسامچ می دید تو گوشی میگفت چقد بیکاری هی از خودت عکس میندازی . یه بارم مادرشوهرم گفت استفاده نکن زیاد از رژلب رنگ طبیعی لبات میرن 😂😂

کلا حرف زیاد راجب این چیزا شنیدم. اگرم از نزدیک منو ببینی باورت نمیشه که اصلا من اهل انچنان ارایشی باشم. ولی اینا ساکت نمیموندن. 

کار خودمو کردم و به هیچکس جواب ندادم و محل نزاشتم. جواب بدی بازم یه جوابی میفهمی و باعث میشه حرمتا بهم بریزه. سکوت کن و لبخند بزن. و کارخودتو که میدونی چی به صلاحته انجام بده و اونا رو با طعنه و نیش و کنایشون واگذار کن به خدا. 

الان چندین ساله میگذره خیلی ادم شدن هر دوشون.هم جاریم هم مادرشوهرم

الان همون جاریه با تیپ من رقابت میکنه 😂. اونم میگرده لباسای رنگ و طرح منو میخره و میپوشه.و از مارک لوازم ارایشم میپرسه.  

ان شاالله هم هی بخره بپوشه شاد باشه.   

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
منم تازه عروسی کرده بودم جاری بزرگم همین حرفو به طعنه میزد بهم هربار منو می دید میگفت چه خوب میرسی ا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم درست میگی👍🤗

شاید خانواده اونا تا این حد آرایش کردن را ندیدند باعث توجه شده اون جاریتون احساس خطر کرده شما تازه و ...

عزیزم من تو تاپیکمم گفتم ارایشم معمولیه در حدی ک رنگ و رو بگیرم کلا ب لباس پوشیدنمم کار داره میگ چقد لباس داری هی تیپ مختلف میزنی