2777
2789
عنوان

عمل بینی

44 بازدید | 17 پست

سلام و شب بخیر خدمت شما دوستای مهربونم میگم یه سوال دارم می‌خوام دماغم عمل کنم ولی از ترس بعضی چیزا جلو نمی‌رم اینکه یه باند هست بعد عمل میذارن تو بینی بعد که میخوان درش بیارن چقدر درد داره؟ و چکار کنم که صورتم کبود نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تامپون هیچ دردی نداره یه حس قلقلک داره اتفاقا بعدش انقدر راحت میشی که خوشتم میاد، کبودی ام بستگی به بدنت داره ولی آناناس و اب کرفس خیلی کمش میکنه، زیادم باشه مهم نیست چون تا گچ و برداری همش میره 

مامانِ یه هاپو کوچولو 🐶❤️ 

منم می‌ترسیدم. ولی موقع در آوردن تامپون اصلا درد نداشت ی لحظه خیلی کم بود اصلا انتظار نداشتم 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

منظورتون تامپونه؟ درد نداره اصلا فقط موقع کشیدنش یکم حس غلغلک و مور مور شدن بهت دست میدن کبود شدن هم بستگی به بدنت داره یکی اصلا کبود نمیشه یکی خیلی کبود میشه ولی برای اینکه ورم و کبودی کمتر بشه از یک هفته قبل عمل سعی کنین از نمک استفاده نکنین و اب اناناس و اب کرفس بخورین و کمپرس سرد استفاده کنین حتی بعد عمل هم اگه دچار کبودی شدین این موارد رو که گفتم رعایت بکنین کبودیتون خیلی خفیف میشه و طی یکی دو هفته کاملا از بین میره