2821
2789
عنوان

روز زایمان

215 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها خوبید شما برای روزی که میرید برای زایمان ایا علاوه بر مادرتون مادرشوهرتونم میاد؟؟

من بارداری پر خطری داشتم که همش استراحت بودم و همش همه ی کارهام گردن مادرم بود و مادرشوهرم حتی یه زنگ هم نمیزد الان به شوهرم زنگ زده موقع زایمان که مامانشا بردی باید بیای منم ببری بیمارستان من اصلا دوست ندارم بیاد میشه بگید چی به شوهرم بگم که کدورت پیش نیاد و با حرف راضیش کنم بعد که زایمان کردم بگه که بیاد 

من با خانواده شوهرم رفتم چون نزدیکتره خونشون

اونجا بیمارستان که رسیدم خانواده خودمم اومدن

همشونم تا نصف شب بیمارستان بودن

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مادر شوهرم موقع زایمان بودن ولی مادرم شب رو بیمارستان موند

فکر کنم بیشتر از یک همراه اجازه ندن 

بگو به خاطر کرونا بیمارستان میگه فقط یک نفر همراه باشه 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈

بزار بیاد غیر علافی چی داره براش؟

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

بگو تا حالا چرا نیومد‌؟ فقط نوه اش مهمه؟ بگو دوسندارم بیاد.

یا ی موقع ک باهمید و صحبت میکنید جلو شوهرت ب مامانت فقط تو پیشم باش کسی دیگه نیاداااااا دوسندارم راحت نیستم

بزار بیاد 

اخه میدونم برای من نیست اینهمه استراحت مطلق بودم یه سر یا یه زنگ بمن نزد من برای سیسمونی گفتم اومدن با خواهرشوهرم شام دادم بهشون ولی یه شیرینی یا یه چیزی دستش بگیره بیاد نکرد دست خالی اومدن بعدم اصلا نرفتن ببینند الانم میاد فقط ببینه چقدر خرج زایمانه و فوضولی و یکمم لوس بازی دربیاره برای شوهرم و بگه نوه اول پسریمه 

بگو تا حالا چرا نیومد‌؟ فقط نوه اش مهمه؟ بگو دوسندارم بیاد. یا ی موقع ک باهمید و صحبت میکنید جلو شو ...

آه خوبه اخه واقعا تو بدترین شرایط محل ندادن بمن الان زورم میاد الانم میخواد بیاد برای شوهرم لوس بازی کنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز