2777
2789
عنوان

نظر بدید

12 بازدید | 20 پست

به نظرتون با اینکه به غریبی شوهر کردم و یم پسر ۲ ساله دارم و هیچ جایی ندارم برم چطوری میتونم سرکرمی واسه خودم درست کنم لطفا کمکم کنید   خیلی حس تنهایی عذابم میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با همسایه هات ارتباط بگیر ببرش پارک دوست پیدا کن 

راستش مخالفم

الان فرهنگ ادما مثل قدیم نیست که همه همسایه ها باهم روراست باشن و خونه محرم همدیگه

خیلی همسایه ها ضرر به زندگی ادم میزنن

باز از یه شهر و فرهنگ باشن چندتا قدم اول خودبهود برداشته میشه

بنظرم باید به ادم هایی که دعوتشون میکنیم به خونه دقت بیشتری بکنیم.🌻

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
پارک هم اخر هفتها با باباش میبرم خیلی یرام سخته دوست پیدا کردن خیلی

اگه میشه یه کلاس ثبت نام کن،کلاس هنری کتاب خوانی،یه حرفه

که بتونی بچه ات رو هم همراه خودت ببری

از اونجا کمکم دوست پیدا کن 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
راستش مخالفم الان فرهنگ ادما مثل قدیم نیست که همه همسایه ها باهم روراست باشن و خونه محرم همدیگه خی ...

راستش همسایه زیلدی ندارم یدونه هست ک دوست داره زفت و آمد باشع که خیییلی باز هستن در حد اینکه بدون روسری و با شلوار کوتاه اینا میاد دم در خونمون حتی وقتی شوهرم هست

راستش همسایه زیلدی ندارم یدونه هست ک دوست داره زفت و آمد باشع که خیییلی باز هستن در حد اینکه بدون رو ...

اگه فرهنگتون ،عقایدتون باهم نخونه خیلی سخت میشه بعدا 

چون خونه هاتون چسبیده به همه و هرروز چشم تو چشم میشین