2777
2789
وای من خیلی دوست دارم این بحثو،شنیدم وقتی همزمان با مردن یه طرف نوزادی به دنیا میاد اون روح وارد بدن ...

عاره منم یه عالمه چیز درموردش دارم  که بقیه گفتن ولی هیچکس نمیاد که بحث کنیم🥲

درمانگر ذهن و روح😌💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تناسخ ریشه در عرفان یهود و تورات تحریف شده داره 

در تورات یک ایه در مورد جهان دیگه وجود نداره 

در تورات نوشته انسان با خوردن میوه ی ممنوعه به علم میرسه 

و اومانیسم مکتب انسان گرایی شرح میده انسان میتونه با رسیدن به درخت جاودانگی به عمر جاودانه برسه

و میگه خدا هم‌ همین دوتارو داره علم و‌عمر جاودانه 

پیروان این مکتب ، سوال پرسیدن که اگه قبله رسیدن به درخت جاودانگی بمیریم که خدا پدرمونو درمیاره 

در جواب گفتن نترسید شما در قالب جسم دیگه به این جهان دوباره برمیگردین ، بدون هیچ سند و‌مدرکی 

تناسخ یک جواب من دراوردیه که هیچ سند محکمی نداره

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عاره منم یه عالمه چیز درموردش دارم  که بقیه گفتن ولی هیچکس نمیاد که بحث کنیم🥲

بیا با من بحث کن،فیلم دیدی راجع بهش؟من یه فیلم فوق العاده دیدم متاسفانه اسم فیلم یادم نمیاد که معرفی کنم و دوباره ببینمش

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫
بحث این موضوع تو سایت باعث ترکیدن  و اینکه باید ببینی میخوای از چه کسانی دربارش سوال کنی ادمای ...

نه عزیزم کسی زیاد ازش اطلاعی نداره که بترکه 

درمانگر ذهن و روح😌💜

این چرندیات رو باور نکنید ،با خودتون این کارو نکنید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بیا با من بحث کن،فیلم دیدی راجع بهش؟من یه فیلم فوق العاده دیدم متاسفانه اسم فیلم یادم نمیاد که معرفی ...

نه عزیزم یه پیج توی ایستا هم بعد هرشب چیزای جالبی میزاره بقیه هم مشارکت میکنن الان عکساشو میزارم ببین چقدر خوبه🥲

درمانگر ذهن و روح😌💜
نه عزیزم یه پیج توی ایستا هم بعد هرشب چیزای جالبی میزاره بقیه هم مشارکت میکنن الان عکساشو میزارم ببی ...

خوبه من اینستا ندارم ولی،کلا چیز عجیبیه نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی ترسناکه تصورشم

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫
خوبه من اینستا ندارم ولی،کلا چیز عجیبیه نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی ترسناکه تصورشم

کم پبش میاد چیزی برام جالب باشه خیلی چیزای جالبی دارم مطمئنم خوشتون میاد🥰

درمانگر ذهن و روح😌💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز