2777
2789
عنوان

خرید فرش

102 بازدید | 9 پست

سلام خانوما می‌خوایم من و شوهرم واسه جهیزیه فرش بخریم هنوز خونمون معلوم نیست چه ابعادیه به نظرتون چندتابگیریم وچند متری؟

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانما دعا کنید جهیزیم جور بشه  مخصوصا سرویس چوب😭😭😭

سررویس چوبا بنداز گردن شوهرت منم همینکاراکردم بگوندارم بخرم

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           

کسی ک خونه از خودش نداره و مستاجره بهتره شش متری بگیره دو تا راحت تر میتونی تو هر فضایی جاش بدی و بر اساس اون چیدمان کنی

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
کسی ک خونه از خودش نداره و مستاجره بهتره شش متری بگیره دو تا راحت تر میتونی تو هر فضایی جاش بدی و بر ...

دووتا نه متری خوب نیست؟

من دوتا ۶ 

دوتا ۹ خریدم 

که یدونه از ۹ ها اصلا پهن نشد 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دووتا نه متری خوب نیست؟

اره بهترم هست گفتم شاید خونه نقلی باشه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
اره بهترم هست گفتم شاید خونه نقلی باشه

ممممنون عزیزم

من خودم خیلی خونم بزرگ نبود برای همین دو تا 6 متری گرفتم اگه می خوای برو گالری فرشبافت از همین جایی که من خرید کردم 

تنوعی فرش هاشم خیلی زیاده من چند تا فرش فروشی می رفتم تا هیچ کدوم انقدر تنوع نداشتن. 

02144088837

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز