2777
2789

من دخترم میوه هم نمیخوره همش یه چیز پختنی میخاد...کیک خونگی با شیر...چایی با بیسکوییت...الویه...دو پیازه...لقمه نون پنیر گردو...سیب زمینی سرخ کرده...پلو گوجه و سیب زمینی....پلو شوید و سیب زمینی...شیر برنج...شله زرد...کاچی...پسته و بادام....پفک ....چیپس...از این قبیل....همش سر یخچال و کابینته دخترم😘❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترم میوه هم نمیخوره همش یه چیز پختنی میخاد...کیک خونگی با شیر...چایی با بیسکوییت...الویه...دو پ ...

ماشالا بهش🥰🤣

اینایی که گفتی هییییچکدومو بچه من نمیخوره به جز کیک خالی و بیسکوییت همین 

وخیلی چیزایی دیگه 

ماشالا بهش🥰🤣 اینایی که گفتی هییییچکدومو بچه من نمیخوره به جز کیک خالی و بیسکوییت همین  وخیل ...

منم دخترم که همه رو یبار نمیخوره روزانه براش درست میکنم ...مثلاً یروز کیک یروز حلوا ....روزی یه چیزی....هشت سالشه و سن رشد و قد کشیدن و بلوغ رسیدنشه ...بدنش نیاز داره...پسرمم کنارشه باهم هستن و مشغولند با این چیزا

ن دخترم یه مدت میخورد زده شده.پسرم ک از اول نمیخورد .میوه هم همه چیزی نمیخورن.فقط هندونه .موز گاهی . ...

پسر منم میوه ی تازه به سختی میخوره ولی میوه ی خشک رو خیلی بهتر میخوره عاشق توت فرنگی ، سیب و آناناس خشک هست

نخوردن بدتره  لاغری بیش از حد  زود مریض شدن  حرفای مردم  ....

راستشو بخوای دختر منم اوایل نمی‌خورد زنداداشم که سن دخترش بیشتر دختر من بود می‌گفت جوش نزن کم کم خودش بزرگ بشه می‌فهمه و میخوره...‌‌‌‌‌‌‌الان میفهمم چی می‌گفت ....دیگه بدنش لازم داره....شمام جوش نزن سعی کن براش غذاهای مقوی و پر کالری بپزیم که وقتی همون اندازه کم هم میخوره خاصیت داشته باشه....چیپس و پفک و هله هوله رو هم از خونت حذف کن مگر که  هوس کنه...خوب میشه شما جوش نزن