2789
عنوان

مادر شوهرم😡😡😡

495 بازدید | 14 پست

بچه ها ۹ ماه ازدواج کردم توی یک خونه با مادر شوهرم زندگی میکنم سر هر مسئله ایی بحث داریم به خدا ظرف میشورم غذا درست میکنم گه گاهی ماساژشون میدم چایی میارم هر کاری میکنم بهم میگه تنبلی جدیدا سرکارت بانکیم بحث داریم میگه چرا کارتتا بهم ندادی درصورتی که من اصلا اینجوری نیستم اصلا درکم نمیکنه تهمت بهم میزنه بعد میگه من بدتا نمیخوام اصلا دیگه خسته شدم 

به شوهرت بگو یا باید خونه بگیری یا هم قهر کن اینطوری از چشم شوهرتم‌میوفتی با دعوا هرروز

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماساژ چرا میدی 😐

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

پسری که هنوز نمیتونه یا نمیخواد از خونه باباش بره ... بی خود میکنه زن میگیره . انگار اسباب بازیه . همونجا خونه بابات که نشستی بری بخری بیاری باهاش بازی کنی. زن و زندگی یه حداقل شرایطی لازم داره بدیهی ترینش مستقل بودنه.

یه خانم مستقل و قوی 
پسری که هنوز نمیتونه یا نمیخواد از خونه باباش بره ... بی خود میکنه زن میگیره . انگار اسباب بازیه . ه ...

مشکل اینجاس باباش رفته زن دیگه گرفته و شوهردمن خرج خونه رو میده