2777
2789
عنوان

کسایی که قصد دارن بچه دوم ‌بیارن

136 بازدید | 11 پست

لطفا خواهشا 

اول از خودتون بپرسید هدفتون چیه برای اینکه میخواین بچه‌دوم بیارید بعدم اگر جو زندگی سالم ندارید اگر نمیتونید مدیریت کنید درست روابط بینشونو اولی از نظر روحی اوکی نیست یه انسان بی کناه وارد دنیا نکنید یه ادم ناسالم به بدبختای جامعه اضافه بشه 

چون زمانی بچه اول کوچکترین عقده و کمبودی از طرف خونواده و .. داشته باشه یه رابطه دومینو وار بوجود میاد که منتقل میشه به بچه بعدی و فاجعه میشه به معنای واقعی 

من تجربه کردم 

و من تجربه شنیدم که چه انسانایی زندگیشون به فنا نرفته همین شکلی 

چون جاري و عروس خاله شوهر و فلاني  حاملس اينم بايد دومي و  سومي  رو بياره در صورتي ك حقوق ماهي دوتومنه و خودشونم هرروز دعوا دارن 

چيزي ك من زياد ديدم تو جامعه

مديريت روابط بين بچه ها ديگه كشك چيه خواهر..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس کسایی که قصد دارند سومی و چهارمی رو بیارن چطور؟ 😉 

عزیزم روزی بچه دست من و شما نیست فقط خدا تعیین می‌کنه و کلا همه چی و تربیتش همه به برکت کمک اهل بیت و لطف خداست و نمیشه اینطوری گفت که مثلا فقط یکی بیارید یا چند تا .

ان شاالله خدا خودش کمکمون کنه بتونیم بچه هامون رو حسینی بار بیاریم و یاور امام زمان باشه و مایه سربلندی و دلخوشی پدر و مادرها باشند الهی آمین🙏💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

معمولا میگن از چاله به چاه افتادن این یک.

دو. هر کسی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه به کسی ارتباطی نداره که بقیه چندتا بچه میارن همونطور ک به عقیده خیلی از بچه های سایت حجاب بقیه به تو چ؟ باید بگیم بچه اوردن بقیه به تو چ؟

منظورم شما نیست استارتر.

پس کسایی که قصد دارند سومی و چهارمی رو بیارن چطور؟ 😉  عزیزم روزی بچه دست من و شما نیست فقط خد ...

عزیزم روزی بچه پیشکش 

روح‌ و روان و تربیت اخلاقی ممکنه هر کسی نتونه از پسش بربیاد من از چیزای پیچیده تر از این حرفا حرف میزنم 

قربون اهل بیت و امام حسین و امام زمانم یه ادم هر چند شیعه مثل من به چه دردشون میخوره هر چند تا ادم کمتر ولی سالم تر صالح تر بهتر به نفعشونه نه یکی مثل من و امثال من 

از خدامه ادمای جامعه سالم و صالح و درست با اخلاق باشیم به خاطر همین میگم 

من خودم از خدامه بچه داشتم باشم قلبا مومن و صالح و ادم حسابی بشه 

معمولا میگن از چاله به چاه افتادن این یک. دو. هر کسی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه به کسی ارتباطی ند ...

عزیزم من که بایدی نگفتم 

بعدم مگه به دهن منه 

معلومه که هر کسی مختار من از تجربه هایی که دیدم و شنیدم و خودم و.. گفتم کسی که اگاهه میدونه من چی گفتم و استفاده میکنه لااقل اگاهانه تر برخورد میکنه بین بچه هاش و روابط خودش باهاشون

عزیزم من که بایدی نگفتم  بعدم مگه به دهن منه  معلومه که هر کسی مختار من از تجربه هایی که ...

عزیزم حق با شماست رابطه با فرزند بسیااااار اهمیت داره و نمیدونم تصورم اینه کسی ک بچه دوم  میاره میدونه داره چکار میکنه چون بچه اول رو ک باهاش برخورد کردی میفهمی چقددددددددددر تربیت مهم و سخت هست، پس بچه های بعد هدفمند بدنیا میان. البته این تجربه منه.

در ضمن اون ایرادی ک از ضرب المثلت گرفتم بخاطر این بود که گفتم یوقت در محیط حقیقی جلو کسی به کار ببری شاید بد باشه و شرمنده بشی. اینجا مجازی هست و مهم نیست . خواستم ک خدایی نکرده ناراحت نشده باشی.

عزیزم روزی بچه پیشکش  روح‌ و روان و تربیت اخلاقی ممکنه هر کسی نتونه از پسش بربیاد من از چیزای ...

تربیت اخلاقی و روح و روانش رو شاید ما تاثیر داشته باشیم ولی همه چیش دست ما نیست عزیزم و تا حدود زیادی هم ذاتی و اکتسابی هست و در کنترل ما نیست همه چیزها 

بعدم خب همین که میگید هر چقدر شیعه و آدم سالمتر باشه بهتره به نفع جامعه هست خب هر چقدرم بیشتر باشه همین شیعه بهتره دیگه و بهتر میتونیم امام زمان رو  با فرزندانمون کمک کنیم دیگه ان شاالله

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت