2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

21روز پیش برا اولین بار دیدمش:)

برای‌ترسیدن‌به‌وقت‌بوسیدن!برای‌تغییر‌مغزها‌که‌پوسیدن!برای‌حسرت‌یک‌زندگی‌معمولی!برای‌سگ‌های‌بی‌گناه‌ممنوعه!برای‌این‌بهشت‌اجباری!برای‌این‌همه‌شعارهای‌توخالی!برای‌مرد،میهن،آبادی!برای‌دختری‌که‌آرزو‌داشت‌پسر‌بود!برای‌زن‌،زندگی‌،آزادی!:)🖤

سالها پیش روز ۲ شهریور

انگار همین دیروز بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

لنت به عشقی ک دارم از زیادیش جون میدم

حالم خیلی بدهههههه خدایا اخه چرااااااا😭😭😭😭

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

تایپکتو دیدم یاد خودم افتادم 

نزدیک 4سال بود ندیده بودمش 😓 چه حال بدی داشتم  

همش چشم انتظار  بودم بدترین سال‌های عمرم بود 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
کمتر از یه هفتس و اینکه تا دو سال نمیتونم ببینمش!!!!تو چطور کی دیدی اخرین بار منم خیلی دلم تنگ شده و ...

چرا تا دوسال نمیتونی ببینیش؟من 2 ماهه دارم میمیرم واسه یه احظه دیدنش تازه من اصلا نمیدونه چه حسی بهش دارم....

ادم عاشق خار میشع

اخه چراااا پیش همه خار شدم اما محلم نمیزارا خستم دیگه باید ب کی رو بزنم😭😭😭

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤