2777
2789
عنوان

شروط ضمن عقد

1048 بازدید | 62 پست

نمیتونست اگه پشیمون شه از رابطه با میل خودش راحت بیاد بیرون، حق ولایت و حضانت بچه هاش رو نداشت، بدون رضایت همسرش نمیتونست تحصیل کنه، حق اشتغالم نداشت و...

ولی ذوق داشت که چند صد میلیون خرج عروسیش شده

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب

چه چیز عجیبی وجود داره عزیزم؟ 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
بی سواد بوده دیگه سواد اجتماعی نداشته 

متاسفانه از حقوق خودش جایی که لازمه دفاع نکرد

خیلی ها ندارن این شرایط رو البته باید بگم درصد کمی شرایط ضمن عقد دارن

چون خیلیا ندارن دلیل نمیشه که درست باشه 

و ذوق بیشتر واسه تعداد سکه ها ! که مثلاً به تعداد سال تولدش هست! اونم به میلادی ! (که بیشتر میشه)

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

من که از مادربزرگام بگیر تا بقیه زنان فامیلم دارن منم خواهم داشت  باید عقل نداشته باشی که زندگ ...

چه خانواده با فرهنگی واقعا 

بجای رسوم بیخود و... 

شرط ضمن عقد 

عالیه

و ذوق بیشتر واسه تعداد سکه ها ! که مثلاً به تعداد سال تولدش هست! اونم به میلادی ! (که بیشتر میشه)

خیلیا مهریه رو میبخشن بجای شروط ضمن عقد 

من که شروط ضمن عقدم زیاد بود و فقط از یکیش استفاده کردم و اونم حق انتخاب شهر محل زندگی بوده 

حق طلاق هم تازگی ها ازش گرفتم احتمال داره از اینم استفاده کنم چون فهمیدم اعتیاد داره خاک تو سرش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خیلیا مهریه رو میبخشن بجای شروط ضمن عقد 

بله، ولی اون توصیف شما شخصی هست که شروط ضمن عقد نداره، پس به احتمال خیلی زیاد مهریه و مقدار مهریه هم واسش مهمه...

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️