2777
2789
عنوان

مادر شوهر

433 بازدید | 28 پست

بچه ها یه چند وقته شوهرم میره پیش مامانش می‌خوابه آخه شوهرش یه چند روزی رفته یه جایی کار داره ..منو بچه ها تنها میخوابیم ..ولی خب چاره ای هم ندارم جر صبر کنم ک شوهرش برگرده شما بودین چ برخوردی داشتین با شوهرتون یا شما هم تحمل میکردین؟ممنون میشم بگین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواون بیاد

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

اشکالی نداره ولی خودتم با بچه هات برو

بگو هرجا شوهرم بخوابه منم باید باهاش باسم اعضای یه خانواده نباید جدا باشن

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  

وا میگفتم اون بیاد یا این که توام با بچه ها برو اون جا وا اون اشکال داره تنها نباشه ولی شما اشکال نداره خب توام تنهایی بچه هم باشه باز اتفاقی بی  افته مثلا بچه ت میخواد چیکار کنه.. باید توام می‌برد 

😊

خو مامانش بیاد😐یا توام با شوهرت برو 

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱