2777
2789

خوو درش بیار

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در نمیاد جر میده گوشمو الان تا در بیاذ

خوو برو پیش دکتر عفونت میکنه

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

قفل گل گوش چیه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

متاسفانه منم چندین بار اینطوری شدم و باید با کمک کسی درش بیاری میتونی لیدوکایین بزنی یه کم هم گوشت رو چرب کنی و یهو بکشیش بیرون 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

مطمئنی؟ قفل به اون بزرگی مگه میشه بره تو؟ از همون راهی که رفته تو درش بیار

منظورت سوراخ گوشوارس دیگه نه خود گوش!

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

منم شدم یبار،درش بیار بعدم تتراسایکلین بزن خوب میشه دو روزه

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
وای من اگه میدونستم اینجوریه نمیزدم

منم چون گوشم چند تا سوزاخ داره و انگار درست سوزاخ نکردن چندین و چند بار این اتفاق برام افتاد دیگه فقط یه گوشواره میندازم همون نوزادی !!! بقیه رو بیخیال شدم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

اگه منظورت قفل گوشواره است نزار همین جوری بمونه، یکی از فامیلامون مجبور شد جراحی کنه ، دختربچه بود

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓