2777
2789

من چیز نفاخ نمیخورم . کلا غذامم کمه خیلی.دخترم ۱۷ روزشه . از اول نتونستم بهش شیر بدم، چون خیلی مریض بودم تا ۱۲ روز داغون بودم و درد میکشیدم . سزارین کردم . حالا هم خیلی شیرم کمه روزی دو سه وعده بهش میدم اونم حس میکنم دلدرد میگیره. از طرفی شوهرم هم خیلی بهم عذاب وجدان میده . زندگی عاشقانه ای داشتم الان از روزی که یچم اومده همش اختلاف نظر داریم سر بچه . خیلی ناراحتم. افسردگی شدید گرفتم . همش گریه میکنم . همه ی حالم بستگی به شوهرم داره . دیشبم بهش گفتم نمیشه که مامانت اینا هر شب تصویری زنگ بزنن ، حداقل هفته ای دوبارش کن . خیلی بدجور توپید بهم و ار دیشب فقط دارم گریه میکنم . بچمم شبا نمیخایه . ار بی خوابی و خستگی دیگه دارم کم میارم

گوشت قرمز چی ؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولشه. مردا همینجوری ان‌ بچه میاد جوگیر میشن انگار. بشین باهاش درست درمون بدون گریه و دعوا حرف بزن تا درکت کنه و بیشتر هواتو داشته باشه

دل درد و گریه شبونه بچه ام که برای همه هست. ببرش دکتر دارو بده خیلی بهتر میشه

اوایلش طبیعیه خوب بچه لج کنه تو غذا خوردن و خوابیدنش هم تنظیم شه زمان میبره مدام بیدار میشه چون گشنشه.خب شیر خشک بهش بده. یا شیرتو بدوش تو شیشه شیر بریز بهش بده. شاید بچه مشکل دلپیچه داره یا شیر خشک بهش نمیسازه. الان ادم هر غذایی میخوره بلاخره نفخ داره.

تماس تصویری ده دقیقه که چیزی نیست عزیزم. خب اونا هم ذوق دارند نوشون ببینند. خودتو بزار جای اونها. بیان خونت شلوغ بشه خوبه؟. 

هر ادمی یه اخلاقهایی داره. زن و مرد هم نداره. وقتی ادم بچه میاره ممکنه قبلا مشکلی نداشته باشید یا داشته باشید به چشم نیاد وقتی بچه میاد تنش ها بیشتر میشه. 

مرد جماعت هم همینه دیگه . خیلی کم پیش میاد درک بالایی داشته باشند. 

تو هم تازه زایمان کردی حساس شدی. این روزها میگذره صبور باش. با دکتر مشورت کن شاید ضد نفخی به تو یا بچه بده یا بگه شیرشو عوض کنه یا شکمشو ماساژ بده

اوایلش طبیعیه خوب بچه لج کنه تو غذا خوردن و خوابیدنش هم تنظیم شه زمان میبره مدام بیدار میشه چون گشنش ...

عزیزم کلا بیشتر شیر خشک میدم . بازم هر یه ساعت گشنس. دکتر تا حالا سه بار بردم اصلا قطره نمیدن .