2777
2789
عنوان

دیشب 🥲...

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 32 پست
منوهم طلاق گرفتم . الان در دوره فراموش کردنم . والا مشاور گفت که باید جایگزین کنی همین

💔عزیزم ...

امیدوارم با یه آدم خیلی خوب آشنا بشی ...

توام برام دعا کن از این باتلاقی که دارم خودمو توش فرو میبرم بیام بیرون💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آقا هستم هم شیره بهترین ارزو هارو براتون دارم . ممنونم بخاطر دعایی عالیتون

ببخشید به کاربری ها دقت نمیکنم متوجه نشدم ...

🥲💔 به نظر شما هم فراموشم کرده ؟! یکسال و نیم گذشته 🥺

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
رابطه تونو نمیدونم چطوری بود 

جفتمون ۲۲ سال و خورده ای هستیم... دوسال باهم بودیم همکلاسی بودیم تویه دانشگاه ولی بخاطر شرایط سخت من رابطمون مجازی بود 🥲💔....

جفتمون ۲۲ سال و خورده ای هستیم... دوسال باهم بودیم همکلاسی بودیم تویه دانشگاه ولی بخاطر شرایط سخت من ...

سخت به ازدواج برسه و اگه به ازدواج برسه شما ضرر مبکنید و به زندگی که مد نظرتون و لیاقتتونه نخواهید رسید