2777
2789
عنوان

کابوس

223 بازدید | 18 پست

همیشه خواب جنگ میبینم دیگه خسته شدم،از خواب بیدار میشم تپش قلب میگیرم اینقدر ک تو خواب بهم استرس وارد میشه☹ کسی میدونه این خواب جنگ دیدن دلیلش چیه؟؟من ک میگم تو زندگی قبلیم تو جنگ ب دنیا اومدم 😂یعنی اینقدر از این خوابا دیدم اگه تو یه کوچه باریک باشم ماشین یا موتور بخواد بیاد تو کوچه حس میکنم تانکه استرس میگیرم 😪

وای دومیش خیلی وحشتناکه😕

منم یه بار خواب سیل دیدم همه جا آب بود هیچ خشکی نبود الانم یادش میفتم خیلی میترسم🤐

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

وای دومیش خیلی وحشتناکه😕 منم یه بار خواب سیل دیدم همه جا آب بود هیچ خشکی نبود الانم یادش میفتم خیل ...

اره🥴اینقدر ک شبیه واقعیته تو خواب آدم با تمام وجودش احساس میکنه🙁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من صبح ساعت۹یه خواب بد دیدم پریدم ازخواب خداکنه بخیربگذره

خواب وقتی تاثیر بد داره که نیم ساعت چهل دقیقه قبل نماز صبح یا خیلی نزدیک به نماز صبح ببینی،بعدش تاثیر چندانی نداره

خواب وقتی تاثیر بد داره که نیم ساعت چهل دقیقه قبل نماز صبح یا خیلی نزدیک به نماز صبح ببینی،بعدش تاثی ...

خداکنه ترسم ازینه که خوابام متاسفانه دقیقِ خیلی اذیت میشم خیلی هنوزم قلبم انگاریه طوریه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من همیشه خواب میبینم شیر و پلنگ دنبالمه و منم مثل کانگرو میپرم😂

شیرو پلنگم خدایی ترسناکه😂😂من همیشه فکر میکنم یا تو جنگ میمیرم یا زندگی قبلیم تو جنگ بودم اخه همیشه همین خوابو میبینم🥲

خداکنه ترسم ازینه که خوابام متاسفانه دقیقِ خیلی اذیت میشم خیلی هنوزم قلبم انگاریه طوریه

نماز میخونی؟ اگه میخونی با دقت بیشتر بخون صلواتم بفرست قبل خواب من خودم قبل نماز خوندن خواب بد زیاد می‌دیدم 

شاید یک اتفاقی براتون افتاده ویا تو فکر هستید که  این کابوس رو هر شب می‌بینید 

من خودم یک مدت چندساله در مورد یک موضوعی همیشه کلنجار داشتم با خودم و هر شب هم خواب سیل میدیدم ،خوابم این بود که یک جایی وایستادم یک دفعه آب چند متر میره بالا و یک دفعه میاد پایین و مثل سیل من توش غرق میشم و همیشه هم میخوام نجات پیدا کنم ولی سیل من و میگیره و وقتی داخل آب هستم ،حیوانات وحشی درنده بهم حمله میکردن و من هر شب در حال فرار و نجات خودم از سیل و حیوانات درنده بودم و این خواب هر شب تکرار میشد فقط مکانش فرق می‌کرد یک سری تو کوچه بودم یک جا مثلا بالا پشت بوم بودم ولی مضنون خواب یک مدل بود ،سیل و حیوانات درنده و فرار من از 

انقدر هم به واقعیت نزدیک بود که من هر شب از صدای جیغ و داد که تو خواب میکشیدم تا خودم و نجات بدم بیدار میشدم 

خیلی بد بود خیلی ولی خداروشکر چند وقتی میشه که اون مشکلی که گفتم باهاش کلنجار میرفتم حل شده و کابوس منم کم کم داره کمرنگ میشه و یک شب هم خواب دیدم دوباره سیل میاد با حیوانات درنده ولی من بالاخره فرار کردم و رفتم تو یک روستا و سیل از کنار من رد شد و خداروشکر دیگه خیلی خیلی کم اون کابوس های وحشتناک و میبینم

ولی کاملا درکت میکنم من تو اون چند سال هر روز با یک حس بد بیدار میشدم و دوست نداشتم شب ها بخوابم تا کابوس ببینم

شاید یک اتفاقی براتون افتاده ویا تو فکر هستید که  این کابوس رو هر شب می‌بینید  من خودم یک ...

اخهی ☹خیلی بده.

کاملا درست میگی همش با ی چیزی کلنجار میرم ک سعی میکنم ازش فرار کنم از فکر کردن بهش و جواب دادن ب سوالای ذهنم.امیدوارم مشکل همه درست بشه.خواب خیلی ربط داره ب زندگی فرد😑

اخهی ☹خیلی بده. کاملا درست میگی همش با ی چیزی کلنجار میرم ک سعی میکنم ازش فرار کنم از فکر کردن بهش ...

پس بخاطر همونه چون درگیری ذهنی داری هر شب کابوس میبینی 

برای من که برطرف شد الانم خیلی خیلی خیلی کم اون کابوس و میبینم هر شبی که به اون مسئله فکر کنم ممکنه خواب ببینم 

انشالله شما هم درگیری ذهنیت برطرف بشه

[QUOTE=249476818]نماز میخونی؟ اگه میخونی با دقت بیشتر بخون صلواتم بفرست قبل خواب من خودم قبل نماز خوندن خواب بد زیاد ...[/QUOTEدقیقا امتحان کردم نمیخونم خواب بد نمیبینم  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️