شاید یک اتفاقی براتون افتاده ویا تو فکر هستید که این کابوس رو هر شب میبینید
من خودم یک مدت چندساله در مورد یک موضوعی همیشه کلنجار داشتم با خودم و هر شب هم خواب سیل میدیدم ،خوابم این بود که یک جایی وایستادم یک دفعه آب چند متر میره بالا و یک دفعه میاد پایین و مثل سیل من توش غرق میشم و همیشه هم میخوام نجات پیدا کنم ولی سیل من و میگیره و وقتی داخل آب هستم ،حیوانات وحشی درنده بهم حمله میکردن و من هر شب در حال فرار و نجات خودم از سیل و حیوانات درنده بودم و این خواب هر شب تکرار میشد فقط مکانش فرق میکرد یک سری تو کوچه بودم یک جا مثلا بالا پشت بوم بودم ولی مضنون خواب یک مدل بود ،سیل و حیوانات درنده و فرار من از
انقدر هم به واقعیت نزدیک بود که من هر شب از صدای جیغ و داد که تو خواب میکشیدم تا خودم و نجات بدم بیدار میشدم
خیلی بد بود خیلی ولی خداروشکر چند وقتی میشه که اون مشکلی که گفتم باهاش کلنجار میرفتم حل شده و کابوس منم کم کم داره کمرنگ میشه و یک شب هم خواب دیدم دوباره سیل میاد با حیوانات درنده ولی من بالاخره فرار کردم و رفتم تو یک روستا و سیل از کنار من رد شد و خداروشکر دیگه خیلی خیلی کم اون کابوس های وحشتناک و میبینم
ولی کاملا درکت میکنم من تو اون چند سال هر روز با یک حس بد بیدار میشدم و دوست نداشتم شب ها بخوابم تا کابوس ببینم