2777
2789
عنوان

غذا

90 بازدید | 8 پست

سلام پسر من نزدیک سه سالشه،قبلا همه چی میخورد،الان چندماهه مرغ ، ماهی، گوشت، قارچ اصلا نمیخوره!! چیکار کنم؟؟؟ 

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘

سلام

مرغ و گوشت رو ریش ریش کن جوری ک نفهمه تو غذا گذاشتی

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

سیب زمینی و گوجه و اینا

اگ دوست داری روش مامانمو بهت بگم؟؟؟

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی و گوجه و اینا اگ دوست داری روش مامانمو بهت بگم؟؟؟

ممنون میشم

وقتی برنج و خورشت داریم فقط برنج خالی با آب خورشت و سیب زمینی میخوره! ولی چقد دیگه برنج و سیب زمینی آخه!! بدن به مرغ و گوشتم نیاز داره خب

من خودم واقعا وقتی غذایی رو نمیخوردکوچکترین اصراری نمیکردم خورشت گوجه نمیخورد الان یکی ازغذاهای موردعلاقشه... قرمه سبزی هم نمیخورد اونم همین طور....الان دقت کردم چندسری هست که کتلت هم میخوره باذوق....گوشت رو به صورت کبابی نمیخوره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من خودم واقعا وقتی غذایی رو نمیخوردکوچکترین اصراری نمیکردم خورشت گوجه نمیخورد الان یکی ازغذاهای مورد ...

منم تاحالا اصرار نکردم ولی اینکه قبلا همه رو با اشتیاق میخورد الان لب نمیزنه ناراحت میشم، قبلا عاشق کباب بود الان اصلا نمیخوره

منم تاحالا اصرار نکردم ولی اینکه قبلا همه رو با اشتیاق میخورد الان لب نمیزنه ناراحت میشم، قبلا عاشق ...

دوره ای اینطوری میشن به یه چیزی علاقه نشون میدن پسرمن عاشق کباب وموز بود یعنی درحدانفجار الان اسم هیچ کدوم رو نمیاره فقط میگه خربزه وشیروبالشتی بخرین  ببین همون که آب خورشت رو میخوره عصاره ی گوشت توش پخش شده دیگه نوش جونش

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنون میشم وقتی برنج و خورشت داریم فقط برنج خالی با آب خورشت و سیب زمینی میخوره! ولی چقد دیگه برنج ...

سیب زمینی سرخ کن بعد با روغن همون سیبزمینی

پیاز نگینی رو تفت بده بعد مرغ رو ک خیلی ریز ریش کردی هم ب پیاز اضافه کن

یکم بعدش ادویه بزن بعد فلفل دلمه ای رو خلال کن اضافه کن با هویج

(رنده شده یا نگینی فرق نمیکنه)

بعدش هم گوچه اضافه کن رنده یا خرد شده باز فرق نمیکنه

بعد نمک بزن و سیب زمینی رو اضافه کن

آب مرغ رو سوپ درست کن بدون گوشت

برنج رو هم بهش زرد چوبه بزن ک زرد بشه(کم بزن)

بعد باهم مخلوطشون کن

خیلی خوشمزه میشه