2777
2789
عنوان

جوش زیر بغل😑

3530 بازدید | 12 پست

هر هفته یکی میزنم زیر بغلم جاهای مختلف

۲بار تو راستم بود الان تو چپم

۲روزم درد داره بعدش از بین میره و خوب میشه 

تا هفته دیگه یه جا دیگه میزنه 

الان ۳هفتس توجه میکنم اینجوریه 

اصلا نمیبینمش فقط یکم درد میکنه و سفت میشه میفهمم

انگار زیر پوستیه

دقیقا از همون جوش تو صورتم هم میزنم

کسی اینجوری هست؟😑

من هستم😑دقیقا همینجوریه من فقط از کرم زینک اکساید استفاده میکنم که یه ذره التهابو میگیره ولی خیلی زیاد تاثیر نداره اخرش خودش باید طی چن روزی خوب شه.

خیلی دردش رو اعصابه

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هستم😑دقیقا همینجوریه من فقط از کرم زینک اکساید استفاده میکنم که یه ذره التهابو میگیره ولی خیلی ز ...

وای دقیقا دردش خیلی بده

واقعا دلیل جوش زیر بغل چیه😑

وای دقیقا دردش خیلی بده واقعا دلیل جوش زیر بغل چیه😑

والا نمیدونم منم دکتر گفتم گفت همین کرم زینک‌اکساید بزن ولی والا هیچچچ تاثیری نداره خودش باید بعده چند قرن خوب شه

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
والا نمیدونم منم دکتر گفتم گفت همین کرم زینک‌اکساید بزن ولی والا هیچچچ تاثیری نداره خودش باید بعده چ ...

ماله شما کاملا دیده میشه ؟

یا فقط با دست زدن بهش و دردش متوجهش میشید.؟

ینی منظورم  اینه که زیر پوستی هست یا سر داره که بتونی چرکش رو در بیارید؟

ماله شما کاملا دیده میشه ؟ یا فقط با دست زدن بهش و دردش متوجهش میشید.؟ ینی منظورم  اینه که زی ...

منم این ماه برای اولین باز زدم ....البته من زینک میزدم که گفتن اثر اونه ...

اولش بزرگ بود خیلی درد میکرد ترسیدم رفتم دکتر ، الان خیییییلی کوچیک شده زیر پوست اندازه یه نصفه عدس ریز ...خداکنه بره خیلی استرس دارم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ماله شما کاملا دیده میشه ؟ یا فقط با دست زدن بهش و دردش متوجهش میشید.؟ ینی منظورم  اینه که زی ...

زیر پوستیه اصلا معلوم نیست ولی درد داره بدجور

عزیزم شما جوشت خوب شد؟. دکتر نرفتی؟

والا دکتر نرفتم و اره خودش خوب شد