2777
2789

ندارم

هرچی نشده قرار نبوده بشه، هرچی هم که شده قرار بوده بشه

و توی همه اینا درسی بوده برای من، اگه یه حسرت داشته باشم اینه که درس کافی رو ازشون نگرفتم و واحدش رو با نمره عالی پاس نکردم و بحد کافی صبور نبودم توی مواجهه با سختی ها

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
انشالله چندتاش درست بشه

حسرتام عقده شدن برا دوران مجردیه اگه او عقدها نبودن الان ازدواج نمیکردم یامیکردم یاسرنوشتم عوض میشد.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیمون از خوشی و پول زیاد نمی دونیم چکار کنیم 

من دوست دارم از پول زیاد یه روز عمل بینی می کنه یه روز بوتاکس می کنه یه روز مو زنگ می کنه یه روز لباس می خره یه روز لوازم ارایشی و...

بعد می گم خدایا حکمتتو قربان یکیم نون شب نداره 

داستان چیه اخه

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

حسرتام عقده شدن برا دوران مجردیه اگه او عقدها نبودن الان ازدواج نمیکردم یامیکردم یاسرنوشتم عوض میشد.

خدا با داد دلمون برسه

من همیشه می گم خداراشکر که از دل هم خبر نداریم هر دلی غصه های فراوان داره که ما فکر می کنیم غم ما بزرگه 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد