2777
2789
عنوان

مقایسع

57 بازدید | 10 پست

داییم دیشب گفت ک زبر و زرنگ نیستی.. مث دخترخالت نیستی... منم بهش گفتم به تو رفتم ک زبر و زرنگ نیستی.. با خنده گفت اره اگ زرنگ بودم وضعیتم این نبود... به داداشم اشاره کرد گفت خدانکنه شبیه عموهاش زرنگ بشع... به نظرتون داییم با من مشکل داره ک هر دفعه من و میبینه ازم ایراد میگیره؟ بخدا خلم کرده 😐خیلی ناراحتم از دستش.. داشت خداحافظی هم میکردم گفتم هرچی باشم از تو بهترم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب جوابشو دادی دیگه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
واقعاا؟ 😔

اره عزیزم ؛ دایی من یه اخلاقی داره مثلآ بگی رشته ی تجربی رو انتخاب کردم میاد روز عید ک ۳۰ نفر از طایفه دور هم جمع شدن و سالی ی بار دور هم جمع میشیم یهو سخت ترین و کنکوری ترین سئوال های رشته ی تجربی رو ازت میپرسه و میگ زول جوا بده و تو ک حال و هوای عید ب سر داشتی رنگ از رخسارت میپره

خوب جوابشو دادی دیگه 

اره جواب دادم ولی تا 2 سال پیش اهل جواب دادن نبودم... و بیشتر سوالم این بود ک داییم با من مشکل داره؟! واقعا زبر و زرنگی رو در چی میدونه؟ دخترخالم فقط شد ی عکاس.. حالا مثلا چیکار کرده باشه 

اره عزیزم ؛ دایی من یه اخلاقی داره مثلآ بگی رشته ی تجربی رو انتخاب کردم میاد روز عید ک ۳۰ نفر از طای ...

آره دقیقا عموی منم همینطوره بعد میگ باید فول باشی همه ی اینارو😑

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

اره عزیزم ؛ دایی من یه اخلاقی داره مثلآ بگی رشته ی تجربی رو انتخاب کردم میاد روز عید ک ۳۰ نفر از طای ...

عه چرا واقعاا؟ میخواد تو رو ضایعه کنه یعنی؟ پارسال بود تو مهمونی سر شام گفت ک تو تزریقات و ول کردی و تو یادنگرفتی و فلان... حالا باید واسشون توضیح داد ک تابستون بوود میرفتم و پاییز خب مدرسه ها شروع میشع و وقت نیس... نمیدونم چرا همش دخالت میکنه؟ تو فامیل فقط این اینجوریع... البته با زنش هر دو.. 

اره جواب دادم ولی تا 2 سال پیش اهل جواب دادن نبودم... و بیشتر سوالم این بود ک داییم با من مشکل داره؟ ...

همینجوری تا آخر جوابشو بده بلاخره خودش از رو می‌ره .به نظرم برا عیب داشتن یا نداشتن تو نیست بعضیا دنبال یه آدم میگردن که بخوان با خراب کردن اون حال خودشونو خوب کنن داییتم همینه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸