2777
2789
عنوان

فکرو خیال

89 بازدید | 12 پست

سلام شما هم تنها می‌شید یا شبا خوابتون نمیبره شروع میکنین فکر و خیال کردن و  رفتارهای بقیه مخصوصا همسر تجزیه و تحلیل کردن و آخرش ناراحت شدن و شاکی شدن ازشون؟یا فقط من اینطوریم؟ روشی دارین برا درست کردنش؟چون شبایی که خوابم نمی‌برد فرداش یا پس فرداش میرم بخاطر همونایی که بهشون فکر کردم با شوهرم دعوا میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂امشب خیلی فاز منفی ب سرم خورده برا همین ترجیح دادم بیام نینی سایت 

فک کنم ساعت سه و چهار که میشه آدم فکرو خیال این شکلی میکنه، منم همش دارم سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم یه دقیقه فک کنی انگار هرکار اشتباهی تو دنیا باشه اونکرده نمی‌دونم این کارا تو روز کجا می‌ره و روز دوسش دارم

فک کنم ساعت سه و چهار که میشه آدم فکرو خیال این شکلی میکنه، منم همش دارم سعی میکنم حواس خودمو پرت کن ...

😅من دوستش ندارم ولی فقط دارم میگم چرا واقعا بهم دورغ گفت شاید دوسش نداشته باشم ولی بهش دورغ نگفتم 

🎀

😅من دوستش ندارم ولی فقط دارم میگم چرا واقعا بهم دورغ گفت شاید دوسش نداشته باشم ولی بهش دورغ نگفتم&n ...

منم شبا شاکی میشم اصلا شب که میشه می‌خوام مادرشوهرمو تیکه تیکه کنم