2777
2789
عنوان

فکرو خیال

89 بازدید | 12 پست

سلام شما هم تنها می‌شید یا شبا خوابتون نمیبره شروع میکنین فکر و خیال کردن و  رفتارهای بقیه مخصوصا همسر تجزیه و تحلیل کردن و آخرش ناراحت شدن و شاکی شدن ازشون؟یا فقط من اینطوریم؟ روشی دارین برا درست کردنش؟چون شبایی که خوابم نمی‌برد فرداش یا پس فرداش میرم بخاطر همونایی که بهشون فکر کردم با شوهرم دعوا میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🙂امشب خیلی فاز منفی ب سرم خورده برا همین ترجیح دادم بیام نینی سایت 

فک کنم ساعت سه و چهار که میشه آدم فکرو خیال این شکلی میکنه، منم همش دارم سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم یه دقیقه فک کنی انگار هرکار اشتباهی تو دنیا باشه اونکرده نمی‌دونم این کارا تو روز کجا می‌ره و روز دوسش دارم

فک کنم ساعت سه و چهار که میشه آدم فکرو خیال این شکلی میکنه، منم همش دارم سعی میکنم حواس خودمو پرت کن ...

😅من دوستش ندارم ولی فقط دارم میگم چرا واقعا بهم دورغ گفت شاید دوسش نداشته باشم ولی بهش دورغ نگفتم 

🎀

😅من دوستش ندارم ولی فقط دارم میگم چرا واقعا بهم دورغ گفت شاید دوسش نداشته باشم ولی بهش دورغ نگفتم&n ...

منم شبا شاکی میشم اصلا شب که میشه می‌خوام مادرشوهرمو تیکه تیکه کنم

2790
2778
2791
2779
2792