2821
2789

بله حذف شده 

فقط تخصصیا رو بخون💜

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
بله حذف شده  فقط تخصصیا رو بخون💜

من میتونم ازت یه سوال بپرسم؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میتونم ازت یه سوال بپرسم؟

آره بپرس 

چرا دیگه اجازه میگیری😂

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
آره بپرس  چرا دیگه اجازه میگیری😂

نمیدونم 🤭

ببخشید من الان انتخاب رشته دارم رتبه م خوب نشده و بین دوتا رشته موندم 

بهداشت عمومی رو آزاد یا ظرفیت مازاد میارم ( هزینه ش ترمی بالای ۱۰ تومن ) 

زیست سلولی مولکولی ( ژنتیک ) آزاد ( هزینه ش ترمی ۳ الی ۵ ) 

تست روانشناسی دادم ، میزان علاقم به دوتاشون در یه حده... 

بنظرتون کدومش انتخاب منطقی تریه و انتخاب مناسب تر؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
تاثیر مستقیم معدل واسه کنکور دی اعمال نمیشه؟ چون دوازدهمیا خرداد امتحان نهایی دارن

چرا اعمال میشه 

نتایج هر دو کنکور یک زمان قراره اعلام شه 

پس صبر میکنند تا اونایی که دی کنکور دادن هم بتونن توی خرداد ترمیم معدل کنند 

و هم دوازدهمیا نهاییشونو بدن 

بعد تاثیر معدل اعمال شه 

نمیدونم 🤭 ببخشید من الان انتخاب رشته دارم رتبه م خوب نشده و بین دوتا رشته موندم  بهداشت عموم ...

صادقانه بخوام بگم 

هر دوتای اینا آنچنان بازار راضی کننده ای ندارن 

بهداشت عمومی که اصلا نمی ارزه 

من یه مدت برای کارآموزیم میرفتم مرکز بهداشت 

همشششش مینالیدن از حقوقشون و این ک هر روز باید بیان و .... 

آزاد براش نمیصرفه بری ولی خوبیش اینه احتمالش خوبه ک جذب بشی 

زیست سلولی مولکولی هم از اونطرف بازار خوبی نداره 

خود علوم آزمایشگاهیا رو هم ب زور توی آزمایشگاه جذب میکنند 

من استخدامیای زیست سلولی رو ک میدیدم عموما ارشد و دکتری رو جذب میکردن 

اگر ادامه میدی تا ارشد به بالا آره خوبه 

بازم خودت دو دو تا چارتا کن با این حال 

مهم دوست داشتن خودته 

بنظرت امسال پرستاری آزاد تا چن هزار برمیداره منطقه ۲؟ چون خیلیا انتخاب رشته نمیکنن و هزینشم میشه ب ...

ظرفیت ها رو میشه حتی از اینترنت هم تخمین زد 

ولی از هزینه های آزاد و پردیس و مازاد من خبر ندارم 💜ببخشید 

اگر اطلاع داشتم میگفتم 

صادقانه بخوام بگم  هر دوتای اینا آنچنان بازار راضی کننده ای ندارن  بهداشت عمومی که اصلا ...

اینا رو میدونم ولی نمیتونم انتخاب کنم 🥺

تو جای من بودی کدومو انتخاب میکردی بین این دوتا؟ 🥺

اینا رو میدونم ولی نمیتونم انتخاب کنم 🥺 تو جای من بودی کدومو انتخاب میکردی بین این دوتا؟ 🥺

کنکور دوباره رو 

چون قطعا توی دوران تحصیلم توی این دو تا رشته کلی حرص آینده مو میخوردم و ناامید میشدم

البته با شناخت از خودم گفتما 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792