2821
2789
عنوان

طلاق

147 بازدید | 9 پست

دارم به طلاق فکر میکنم ولی هنوز چیزی بروز ندادم به شوهرم بار ها گفتم که باید خودتو تغییر بدی رفتارت بده ولی هیچ فایده نداشت گله کردن  

کلا شیش ماهه عقد کردیم تو تاپیک قبلیم در باره اعتیادشم گفتم الان یه ماهه پاکه مثلا ولی من بهش شک دارم 

تو این شیش ماه چند بارم دست روم بلند کرده ولی اخرین بار ساکت نموندم ابروشو بردم پیش خانواده خواهرش ولی هنوزم که هنوزه تویه بحثا تهدیدم میکنه که دست روم بلند میکنه

جدای از همه اینا نسبت بهم بی توجهه و اخلاق بدی داره هر حرفی میزنه بدون این که در نظر بگیره حرفش دل ادمو میشکنه یا نه 

برای سر کار نرفتنش هم ماشین نداشتن رو بهانه میکنه و منتظره وام ازدواجش در بیاد تا باهاش ماشین بگیره و خیر سرش بره سر کار...

من چیکار کنم به نظرتون؟ کم اوردم واقعا این درست بشو هست؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشید اینو میگم ولی تو قبل ازعقد مگه شرایطشو نمیدونستی که قبول کردی  بعدشم اگه واقعا اذیتی وخ ...

نه من خیال میکردم این که برای آزمایش ازدواج پاک بوده قراره همینطوری پاک بمونه چون قول داده بود و من رو قولش حساب کردم ولی برگشت بعد باز با کلی بدبختی ترک کرد الانم خدا میدونه برمیگرده یا نه و در مورد دست بزنش هم از کجا باید میدونستم که دست بزن داره؟ اصلا فکرش رو هم‌ نمیکردم میدونی من خریت کردم که اعتماد کردم زیادی خوشبین بودم