2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

197 بازدید | 12 پست

بچه ها دلم خیلی برای مادرشوهرم میسوزه.وقتی ازگذشتش میگه دل آدم‌کباب میشه.

میگه اون موقع که عروسی کرده ۱۳سالش بوده بدون عروسی اومدن بردنش وفقط یه انگشتر نقره براش خریدن.درحالی که خودش کلی طلا داشته میگه بچه بودم وهم عروسام که بزرگتر بودن طلاهامو ازم گرفتن برای خودشون وهمش بهم کارای سنگین روستا رومیدادن.میگفت وقتی باردار بودم ونزدیک به دنیااومدن یکی از بچه هام بود بازم کار بهم‌میدادن وبچم روتنهایی به دنیا آوردم هیچکس پیشم نبود.میگفت وقتی میرفتم پیش مادرم خودم خوراکی هایی که میذاشت جلوم رو یواشکی قایم میکردم میاوردم برای مادرشوهروهم عروسام چون اکه نمیاوردم دعوام میکردن..الانم که سنی ازش گذشته وچندتا بچه داره میبینم که ازسمت پدرشوهرم محبتی نمیبینه وخلاصه یه جورایی کمبود محبت داره اینو میشه به وضوح توی رفتارش احساس کرد..دلم خیلی براش میسوزه..مثلا من برده بودمش دکتر ودکتر گفت مشکلی نداره ولی وقتی بقیه ازش میپرسیدن یه جور دیگه میگفت که انگار مشکل خطرناکی داره وحتی اول میخواست منو قانع کنه که دکتر چون خیلی مشکل خطرناکی بوده الکی اینو گفته درحالی که دکتر گفت هیچ‌مشکلی نداره.ولی من براش قشنگ توضیح دادم ودید نمیتونن قانعم کنه چیزی نگفت.

هستین بقیش روبگم.؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا روهمین حساب جوری رفتار میکنه که گاهی مشکل ساز میشه مثلا من وشوهرم فقط ازش دوریم‌همه رو تویه آپارتمان چندطبقه کنار خودش نگه داشته‌‌..

ما خیلی دوریم ومدام اصرار داره هرهفته اونجا باشیم‌درحالی که جاده ها به شدت خطرناکه...

وقتی فقط برای یک هفته رفته بودیم ماه عسل اواخرش زنگ میزد که میترسم بمیرم(خدانکنه)ودیگه نبینمتون  وقتی ما بعدازماه عسل برگشتیم دیدیم هیییچ مشکلی نداره..

بارها دکتر میره درحالی که دکتر میگه هیچ مشکلی نداره ولی بازم قانع نمیشه

عزیزم ازدواج های اون موقع همین بوده انشاله عاقبت همه بخیر باشه

من کاری به گذشته ندارم..

مشکل اینجاست که رفتارای ایشون الان گاهی باعث اختلاف بین بقیه میشه..

متنمو بخون🤔 نوشتم خودت کم مشکلات داری بخاطر زود ازدواج کردن و مشکلات ماااادرشوهرتم میخوای حرص بخور ...

ببخشید زود خوندم..❤

خب بخشی ازمشکل منم همین..من خیلی دوسش دارم ..

وخیلی ازبابت روحیش ناراحتم ولی واقعا نمیتونیم این مسیر رو مدام بریم..ویا گاهی وقتی میریم مادرشوهرم چنان خودش روبرای شوهرم لوس میکنه که من دیگه اعصابم خورد میشه .جوری که انگار من به شوهرم نمیرسم ..

کمبود محبت داره  میخواد همه بهش توجه کنن بنطرم باهاش خوب باش

باهاش خوبم. براش هدیه میخرم..گل میخرم..دکتر میبرمش..

اونم خیلی باهامون خوبه ولی علاوه برپدرشوهرم باقی بچه هاش هم بهش توجهی ندارن...ولی خب من یه شهر دیگم .اگه خیلی بتونم ماهی یکبار برم اونجا