2789
تازه کجاش رو دیدی یه بار یه پیرزنی به من پرید که تو چرا داری نوار می‌خری حیا نمیکنی 🤦🏼‍♀️

وا به اون چه ربطی داره، ینی خودش پریود نمیشده قبلا. پریودی چیزه عادی ایه و بیماری و مریضی نیست، اما ذهن های کهنه و عقاید مسخره فکر میکنن با بیان کردن کلمه پریودی شرم و حیا از بین میره. ختنه کردن پسرا جشن گرفتن داره ولی پریود شدن دخترا بی حیایه. واقعا برا بعضیا متاسفم 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"
اره من ی لحظه اینو تو گوگل دیدم کاپ و تامپون خیلی داغونه عوارضم داره  نوار مگ چشه اخه خیلی&nbs ...

اره.... منم از نوار راضیم 

بعد بعضیا با کاپ استخر میرن چقد چندشن درکشون نمیکنم منک دیگ استخر نمیرم🤦🏻‍♀️🤢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون جذب یچیزی بشه بهتره تا اینکه توی همون محیط بمونه و باعث بشه سم تو خون وارد بشه و تهش سندرم شوک س ...

عزیزم اون مربوط به تامپون هست که ممکنه از خودش ضایعه به جا بذاره این شامل کاپ قاعدگی نمیشه جنسش از سیلیکونه و هیچ چیزی وارد خون شما نمیکنه خون خود شما هم سمی نیست ودر واقع دیواره رحم شما هر ماه شروع به خودریزی میکنه این تصور غلطیه که خون قاعدگی کثیفه!! اگه یه مدتی خون تو واژن بمونه هیچ اتفاق بدی برای شما نمیوفته

نوار بهداشتی صد برابر الوده تر از کاپ هست پنبه بدترین چیز برای جذب خون قاعدگی هست

خداروشکر مشکلی نیس من راضی ام 

کاپ و تامپون بزن گوگل ببین چ عوارضی داره ادم پشماش میریزه

و اینکع اون خون تو بدنت بمونه خیلی راضیت میکنه؟ با کاپ استخر میری؟ خیلی حال بهم زنه🤢 یادم ...

خون تو بدن نمی‌مونه خون داخل کاپ جمع میشه و دیگه نمیتونه از دهانه رحم وارد بشه شما فکر کنم راجع به آناتومی بدنت خیلی اطلاعات نداری. 

بله استخر میرم بدون اینکه ذره ای خون از کاپم بیرون بیاد. تمام طول روز لباس زیرم تمیزه تمیزه 

خیلی از خانم ها با تامپون هم شنا میکنن یکم اطلاعات برای شما خانم لازمه 

اره.... منم از نوار راضیم  بعد بعضیا با کاپ استخر میرن چقد چندشن درکشون نمیکنم منک دیگ استخر ن ...

والا از همون اول با استخر حال نمیکردم نمیرم کلا 

بعدشم من نمیتونم درک کنم چجوری راحتن ی چیزی تو واژن باشه اذیت نمیشن! درد داره خب 

نوار عالیه 

خون تو بدن نمی‌مونه خون داخل کاپ جمع میشه و دیگه نمیتونه از دهانه رحم وارد بشه شما فکر کنم راجع به آ ...

کامنتارو ببینی همه حالشون بهم خورده

من اطلاعاتم کامله 

حیف شما بی فرهنگی ک اون ۷ روزو نمیتونی صبر کنی میری اسختر 🤢🤢🤢