2789
نه اصلا

اینجا دیگه مثل قبل نیست 

وقتی دختر 14 تاپیک میزنه دنبال رمان صحنه دار 

دیگه فکرشو بکن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نه دیگه باید از این ببعد پریود نشیم اقایون تحریک میشن😒

تازه کجاش رو دیدی یه بار یه پیرزنی به من پرید که تو چرا داری نوار می‌خری حیا نمیکنی 🤦🏼‍♀️

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😄😄 میگفتی خب روسری تورو بزارم؟

😂

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
ولی من نوار بهداشتی رو ترجیح میدم چیه کاپ بدرد نمیخوره هم عفونت میگیره ادم هم درد داره ی چیزی بمونه ...

درد نداره. باعث عفونت هم نمیشه به شرطی که قبل از خارج کردن و قرار دادن کاپ دست هارو تمیز شست. نوار بهداشتی چون محیط مرطوب و خونی ایجاد می‌کنه بیشتر موجب عفونت میشه تا کاپ 

درد نداره. باعث عفونت هم نمیشه به شرطی که قبل از خارج کردن و قرار دادن کاپ دست هارو تمیز شست. نوار ب ...

خدارو هزار مرتبه شکر تا حالا از نوار استفاده کردم مشکلی نداشتم از این ب بعدم همینه 

نوار بهداشتی صد برابر الوده تر از کاپ هست پنبه بدترین چیز برای جذب خون قاعدگی هست

خون جذب یچیزی بشه بهتره تا اینکه توی همون محیط بمونه و باعث بشه سم تو خون وارد بشه و تهش سندرم شوک سمی بوجود بیادو دستو پاتو قط کنن

بعد خوندن اینم بیشتر اشنا کن  میتونی بری بیشتر تحقیق کنی رو سندرم شوک سمی  و اینک حتی اگ ...

تحقیق کردم عزیزم و با دید باز کاپ رو انتخاب کردم و بی نهایت راضیم. بنظرم شما وقتی خیالت راحت نیست از نوار بهداشتی استفاده کنید بهتره براتون 

من ترجیحم کاپ بود تا اینکه بدنم مدام با خون تماس داشته باشه، نتونم راحت بخوابم، نتونم ورزش کنم، نتونم هر لباسی که دوست دارم بپوشم، نتونم سفر برم، استخر نرم، شب مدام استرس کثیفی داشته باشم، کلی زباله تولید کنم و....

بعد خوندن اینم بیشتر اشنا کن  میتونی بری بیشتر تحقیق کنی رو سندرم شوک سمی  و اینک حتی اگ ...

اره من ی لحظه اینو تو گوگل دیدم کاپ و تامپون خیلی داغونه عوارضم داره 

نوار مگ چشه اخه خیلی من راضی ام👌🏻

اره اصلا این اشنا نکنه بهتره😂😑 

تحقیق کردم عزیزم و با دید باز کاپ رو انتخاب کردم و بی نهایت راضیم. بنظرم شما وقتی خیالت راحت نیست از ...

و اینکع اون خون تو بدنت بمونه خیلی راضیت میکنه؟

با کاپ استخر میری؟

خیلی حال بهم زنه🤢

یادم باشه دیگ استخر نرم🤦🏻‍♀️

خون جذب یچیزی بشه بهتره تا اینکه توی همون محیط بمونه و باعث بشه سم تو خون وارد بشه و تهش سندرم شوک س ...

میلیارد ها زن الان تو اروپا و آمریکا و خوشبختانه تو کشورمون دارن از کاپ استفاده میکنن و این مشکل فقط برای چند نفر پیش اومده پس منطق من میگه استفاده از کاپ بهتره برام

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز