2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

202 بازدید | 32 پست

سلام 

شبتون بخیر

من رشتم تجربی بود 

دوساله درس نمیخوندم الان میخوام کنکور انسانی بدم

میشه یه راهنماییم کنید

دروس مهم انسانی چی که ضریبش بالا و باید عالی بزنی

در کل دروسش سخته؟

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

فلسفه سخته یکم

روانشناسی و جامعه  و اقتصاد خیلی آسون و شیرینه .

ریاضی هم سعی کن حتما کار کنی خیلیا توش ضعیفن اگه چندتا تست بزنی ترتبتو خوب میکنه 

تاریخ و جغرافی ضریبش ۱ 

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
فلسفه سخته یکم روانشناسی و جامعه  و اقتصاد خیلی آسون و شیرینه . ریاضی هم سعی کن حتما کار کنی ...

روانشناسی و جامعه و اقتصاد مهمن؟ضریبشون بالا؟

ریاضی چی آخه من ریاضیم خوبه بد نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی به رشته ای داره که مد نظرت هست مثلا حقوق بخوای زیرگروه یک مهمه که ضریب هاش متفاوته ولی تو رشته انسانی به علوم فنون ادبی خیلی اهمیت بده سوالاش زیاده تو کنکور و ضریبش۴تو زیر گروه ۱ اقتصادو روانشناسی هم برای رتبه آوردن راحت ترن  چون یه کتابن ولی ضریبشون کمتره من خودم تو کنکور با۹۵درصد جامعه شناسی کلی رتبم بالا شدروانشناسیمم نزدیک ۸۰بوداگه آمار و فلسفتم که خوب بزنی رتبه میشی و عالین

روانشناسی و جامعه و اقتصاد مهمن؟ضریبشون بالا؟ ریاضی چی آخه من ریاضیم خوبه بد نیست

اره ظریبشون بالاست . 

تو که ریاضی تجربی پاس کردی فک کنم آسونتر باشه برات . ضریبش ۲ فک کنم

اره ظریبشون بالاست .  تو که ریاضی تجربی پاس کردی فک کنم آسونتر باشه برات . ضریبش ۲ فک کنم

من فرهنگیان آموزش ابتدایی مد نظرمه

بخوای نصیحتم کنی میگی چیو بیشتر بخونم و کار کنم چیارو بزارم اولویت دوم؟

بعد میتونم بپرسم شما الان تو چه مرحله هستید البته اگر اشکال ندارخ🤭 

عزیزم بستگی به رشته ای داره که مد نظرت هست مثلا حقوق بخوای زیرگروه یک مهمه که ضریب هاش متفاوته ولی ت ...

من فرهنگیان میخوام

شما ک بهتر میدونی چیا مهم تره و اولویت بدم چیا خیلی تاثیرش زیاد نیست؟

من فرهنگیان آموزش ابتدایی مد نظرمه بخوای نصیحتم کنی میگی چیو بیشتر بخونم و کار کنم چیارو بزارم اولو ...

تو جایگاه نصیحت نیستم 🙂ولی هیچکدوم از درس هارو حذف نکن .

روزی ۷.۸ ساعت درس بخون و سحرخیز باش.

حتما تست کار کن فقط به کتاب اکتفا نکن .

اموزش ابتدایی زیرگروه ۵ درس های ،روان جامعه و ریاضی، ضریب ۳ دارن 

من دانشجوی انصرافی مترجمی عربی بودم امسال کنکور دادم دوباره 

من فرهنگیان میخوام شما ک بهتر میدونی چیا مهم تره و اولویت بدم چیا خیلی تاثیرش زیاد نیست؟

برای فرهنگیان ترازت خیلی مهمه که بالای۶۵۰۰باشه بستگی به شهرت هم داره که چقدر ظرفیت پذیرش دارن تاریخ و جغرافیا اهمیتشون کمتره ضریبشون خیلی کمه خوندشونم سخته و کلا نباید انرژی زیادی بزاری همون۲۰،۳۰درصد بزنی هم اوکیه فلسفه و منطق رو خوب بزنی خیلی رتبت بالا میشه چون اکثرا۳۰،۴۰درصد میزنن آمارم۵۰ اینا بزنی خیلی خوبه ولی درسای آسون تر که انرژی زیادی نمیخواد خوندنشون مثل روانشناسی اقتصاد و جامعه اینا رو سعی کن خوب بزنی که خیلی زیاده تاثیرشون چون اکثر داوطلبا اینارو خوب میزنن اگه کم بزنی رتبت زیاد خوب نمیشه

تو جایگاه نصیحت نیستم 🙂ولی هیچکدوم از درس هارو حذف نکن . روزی ۷.۸ ساعت درس بخون و سحرخیز باش. حتم ...

انشاالله ک بترکونی

اگر درست متوجه شده باشم روانشناسی و جامعه و ریاضی مهمن؟

علوم و فنون چی؟

دیگ چه درسایی مهمن؟

شما که اطلاعت بالاس توروخدا راهنماییم کنید

چون نمیخوام ندونسته و بدون آگاهی یه سال بدوئم و آخرش ببینم کلا روشم و همه اشتباه

من اطلاعاتم الان صفر میخوام تحقیق کنم اگر دیدم باهاش اوکیم جدی شروع کنم

انشاالله ک بترکونی اگر درست متوجه شده باشم روانشناسی و جامعه و ریاضی مهمن؟ علوم و فنون چی؟ دیگ چه ...

علوم فنون ضریب ۲ اگه اشتباه نکنم

عربی و تاریخ جغرافی زیرگروه ۵ ظریبش یکه 

هرسوالی داشتی بپرس کمک میکنم اگه بدونم . خوب میکنی عزیزم

برای فرهنگیان ترازت خیلی مهمه که بالای۶۵۰۰باشه بستگی به شهرت هم داره که چقدر ظرفیت پذیرش دارن تاریخ ...

اگر درست متوجه شده باشم روان و اقتصاد و جامعه و فلسفه.و منطق و آمار از واجبات تاریخ و جغرافی میره مرحله بعد

راجب معارف و ادبیات و عربی چی؟

تو جایگاه نصیحت نیستم 🙂ولی هیچکدوم از درس هارو حذف نکن . روزی ۷.۸ ساعت درس بخون و سحرخیز باش. حتم ...

علوم اجتماعی چه درسی

زیر گروه ۵ ضریبش ۳؟

اگر درست متوجه شده باشم روان و اقتصاد و جامعه و فلسفه.و منطق و آمار از واجبات تاریخ و جغرافی میره مر ...

دقیقا .اقتصاد و روانشناسی از واجباته اینارو به زیر ۵۰ اصلاا فکر نکن چون نسبت به بقیه درسا راحت ترن همه هم بالا میزنن کم بزنی خیلی تاثیر بدی میزاره رو رتبت.جامعه شناسی هم اگه بخونی متوجه میشی درسیه که به راحتی میشه ۸۰،۹۰زدش و رتبتو میاره بالا پس اینم بعد اینا تو اولویته.فلسفه و منطق و علوم فنون ادبی آمار هم که درس نسبتا سخت انسانین و اینارو چون بقیه کم تر میزنن تو خوب بزنی برات امتیاز خوبیه .اگه عمومی هارو حذف نکرده باشن دینی خیلی خوبه تو عمومی ها نسبت به ادبیات خیلی راحت تره ادبیاتم حداکثر ۵۰بزنی عالیه یعنی معمولا۳۰،۴۰میزنن عربی رو سعی کن خوب بخونی بالا بزنی چون هم تو اختصاصی انسانی هست هم تو عمومی.زبان هم که اکثر انسانیا کم میزنن اینم باز۳۰،۴۰بزنی اوکیه