2777
2789

نمیدونم چرا خون ببینم از حال میرم پریود میشدم قبلا گاهی از حال میرفتم ولی الان اصلا فقط دوباره خون میبینم از حال میرم مامانم دعوام میکنه 😭بخدا دست خودم نیست کاش بمیرم 😭😭😭کسی مثل من بوده 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خون میترسم  از چیزای قرمز ...... وحشت میکنم

واچقد بد میگین برم دکتری جایی 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

من بسکه خون ریزیم شدیده بسکه خون دیدم دیگه واسم عادی شده با یه روانپزشک صحبت کن نمیشه هرماه ۷ روزشو از حال بری که

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

منم اینجوریم خون میبینم ضعف میکنم

چقدر بده من مامانم میگه آخه این چه کاریه زشته میگم مامان من که دست خودم نیست آخه 😭

من بسکه خون ریزیم شدیده بسکه خون دیدم دیگه واسم عادی شده با یه روانپزشک صحبت کن نمیشه هرماه ۷ روزشو ...

نه منم مریض شدنم خونریزی دارم ولی اصلا از حال نمیرم اصلا دوروزه خونه ببینم از دست کسی یا یکی خون دماغ بشه از حال میرم

چقدر بده من مامانم میگه آخه این چه کاریه زشته میگم مامان من که دست خودم نیست آخه 😭

زشت نیست ، هرکسی یه نقطه ضعف یا فوبیای داره که غیر ارادیه حتی مادر شما ، سعی کنید اینو بهشون تفهیم کنید 

خب ذاتت اینه خواهر شوهر منم این شکلیه بچه هاش خون دماغ بشن من میشورم 

دختر عمه ام هم غش میکنه من جاش بیمارستان میموندم برای بچه اش 

کلا شجاع خانواده منم 😊😊😊😁😁😁

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
نه منم مریض شدنم خونریزی دارم ولی اصلا از حال نمیرم اصلا دوروزه خونه ببینم از دست کسی یا یکی خون دما ...

با روانشناس صحبت کن منم قبلا تو جاهای بسته از حال میرفتم مثل آسانسور و اینا اما رفتم صحبت کردم یه مدت دارو درمانی انجام دادم دیگه از حال نمیرم فقط احساس خفگی خفیفی بهم دست میده

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

یاد دکتر مارتین افتادم.

فیلم خارجی بود از خون وحشت داشت.

و بالاخرا به ترسش غلبه کرد و جون یه بیماری رو نجات داد.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش