2789
عنوان

شوهرم میگه

255 بازدید | 10 پست

میگه من خوشبختت نکردم قبل ازدواج چند سال باهم بودیم الان من خودم خیلی کار میکنم چون اهداف زیادی دارم تشویقم می‌کنه ولی گهگاهی میگه من خوش بختت نکردم که تو تو کارت داری اذیت میشی آخه من خودم اصلا کارمو دوست دارم ربطی به اون نداره ولی هر چی میگم باز میگه شورای شما هم اینجوری اند؟

احساس میکنه شما داری خیلی سختی میکشی و اون هیچ کادی نمیکنه سره این اونجوری میگه توام دلداریش بده بگو منو تو نداریم تو این زندگی هردومون باید  تلاش کنیم تا زندگی ارومی داشته باشیم بگو که الان زندگیا سخت شده زنو شوهر باید همپایه هم تلاش کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احساس میکنه شما داری خیلی سختی میکشی و اون هیچ کادی نمیکنه سره این اونجوری میگه توام دلداریش بده بگو ...

اهه خودش هم بنده خدا از صبح تا شب سرکاره مثلا اصلا دوست نداشت من کار کنم ولی وقتی میبینه شرایط خوب نیست بدش نمیاد اما از طرفی همش به این چیزا فکر می‌کنه 

اهه خودش هم بنده خدا از صبح تا شب سرکاره مثلا اصلا دوست نداشت من کار کنم ولی وقتی میبینه شرایط خوب ن ...

اول ازدواجتونه ؟؟؟؟ عیب نداره یکم که بگذره از زندگیتون درست میشه همه چی . اتفاقا باهم زندگیرو بسازید سختی بکشید بعده ها میبینید چقدر از بقیه جلوترید  و لذت میبرید واسه اینهمه تلاشی که کردینو ثمرش رو دیدین 

اول ازدواجتونه ؟؟؟؟ عیب نداره یکم که بگذره از زندگیتون درست میشه همه چی . اتفاقا باهم زندگیرو بسازید ...

یک ساله عروسی کردم این مدت خیلی خودمو در گیر کار کردم

عیب نداره اوله زندگی اکثرا همینن سعی کن وقتی خونه اید بهتون خوش بگذره و مشکلای کاریتونو تو خونه براه ...

نه بابا بخدا من اصلا نمیگم هیچی ولی اون می‌فهمه خسته میشم شما خودتون شاغل اید؟

عیب نداره اوله زندگی اکثرا همینن سعی کن وقتی خونه اید بهتون خوش بگذره و مشکلای کاریتونو تو خونه براه ...

مثلا دختر خالم بهم گفت چقد لاغر شدی اشتباه کردم اینو‌به شوهرم گفتم کلی ناراحت شد که بهت تیکه انداخته منظورش اینه داره بهت سخت میگذره 

مثلا دختر خالم بهم گفت چقد لاغر شدی اشتباه کردم اینو‌به شوهرم گفتم کلی ناراحت شد که بهت تیکه انداخته ...

اخ اره شایدم به منظور گفته یا شایدم اصلا به راهی نگفته باشه ولی نباید منتقل میکردی به شوهرت که بد برداشت کنه . شوهره منم همینه هرچیزیو زود برداشت میکنه و به خودش میگیره منم سره همین هیچ چیزیو براش تعریف نمیکنم