2777
2789
عنوان

برجام و طلا

163 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.کسی خبر داره سرانجام برجام و توافق چیشد بالاخره؟؟عتقبت این طلا همینجور پایین تر میاد یا بالا میره؟؟

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توافق کردن ۱۰۰تا بانک و شرکت هم از لیست تحریم قراره دربیاد احتمالا ک دلارم میشه ۲۸ تااینهفته شکرخدا

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
ای خدای محمد کمک کن برگردیم ب سال96دکباره بتونیم صاحب خونه بشیم

کاش بشه

حتی به اوائل 97

من افسردگی و پانیکم دقیقا روز تحریمها ترامپ لعنتی شروع شد تازه زایمان کرده بودم

خدا لعنتش کنه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ای خدای محمد کمک کن برگردیم ب سال96دکباره بتونیم صاحب خونه بشیم

شما فکر کردی مثلا کسی ک خونشو توی سال ۱۴۰۰ ک ی سیمان ۵۰ بود ساخته شده ۱ میلیارد حالا با برجام میاد بده ۵۰۰ میلیون😔دیگه اگه مصالح ارزون شه خودمون بسازیم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
شما فکر کردی مثلا کسی ک خونشو توی سال ۱۴۰۰ ک ی سیمان ۵۰ بود ساخته شده ۱ میلیارد حالا با برجام میاد ب ...

وقتی ملک بیاد پایین صاحب خونه اگه نیاز باشه مجبوره ارزون بفروشه 

اصلا همون مصالح بیاد پایین ما بسازیم چ قدر خوب میشه فکر کن واااای عالی میشه

وقتی ملک بیاد پایین صاحب خونه اگه نیاز باشه مجبوره ارزون بفروشه  اصلا همون مصالح بیاد پایین ما ...

انشالله🤩🤩

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚