2777
2789
عنوان

واتساپ😳

158 بازدید | 16 پست

هر کس میدونست جواب داد واسش سوره حمد میخونم🥰

سلام دوستان اونایی که واتساپ دارین:

من علامت اینکه پیامام تیک آبی بخوره رو برداشتم یعنی الان وضعیت هارو هم ببینم نشون نمی‌شده حالا یک ساعت پیش وضعیت یکی رو دیدم اگه الان دوباره تیک رو به حالت قبل برگردونم ساعت بازدید رو برای اون همین الان میزنه یا همون یک ساعت پیش که دیدم.

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوال بسیار سختی است.................نه دیگه الان ببینی الان آبی میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیزنه عزیزم یعنی نمیفهمه ک دیدی

یعنی الان تیک رو بردارم نمیزنه دیدم برم ببینم دوباره میزنه دیدم؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
اصلا نمیزنه

یعنی الان تیک رو بردارم نمیزنه دیدم برم ببینم دوباره میزنه دیدم

سوال بسیار سختی است.................نه دیگه الان ببینی الان آبی میشه

یعنی الان تیک رو بردارم برم دوباره ببینم تازه براش میزنه که دیدم؟

یعنی الان تیک رو بردارم برم دوباره ببینم تازه براش میزنه که دیدم؟

فکر کنم.................خوب رو یه آشنا امتحان کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یعنی الان تیک رو بردارم نمیزنه دیدم برم ببینم دوباره میزنه دیدم

الا نمیزنه چون شما یبار دیدین و تیکتون بسته بوده بازش کنید ۱۰ بارم ببینیدش اسمتون نمیوفته

آمین شود هر آنچه می پِنداری🥲🤍

من امتحان کردم اگه استوری طرف پاک نشده باشه وتو بری تیک رو دوباره بزنی برای طرف میره که دیدی وساعتش همین الان میشه نه اون موقع 

تا استوریش پاک نشده تیک نرو برقرارکن باید صبرکنی استوریش پاک بشه

الا نمیزنه چون شما یبار دیدین و تیکتون بسته بوده بازش کنید ۱۰ بارم ببینیدش اسمتون نمیوفته

یعنی کلا انگار این استوری من ندیدم؟ براش نشون میده که من ندیدم حتی اگر تیک بردارم؟

خدا خیرت بده همین ساعت که الآن تیک رو بردارم میره براش یا همون ساعت که قبلا دیده بودم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز