تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
معدل کل که نبود توی انتخاب رشته. فقط معدل کتبی بود. شما پشت کنکوری بودین؟ من امسال تازه کنکور دادم وقتی انتخاب رشته کردن فقط معدل کتبی رو میخواست
تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️
معدل کل که نبود توی انتخاب رشته. فقط معدل کتبی بود. شما پشت کنکوری بودین؟ من امسال تازه کنکور دادم و ...
نه منم امسال کنکور دادم
زمانی که کنکور ثبت نام کردم معدل دیپلمو خواست که همینجوری یه عدد زدم چون هنوز دیپلم نداده بودن. بعد الان میگن زمان انتخاب رشته معدل کلو باید ویرایش میکردی
نه منم امسال کنکور دادم زمانی که کنکور ثبت نام کردم معدل دیپلمو خواست که همینجوری یه عدد زدم چون هن ...
معدل کل نه ؛ معدل کتبی رو باید میزدی اگه زدی اوکیه