2777
2789
عنوان

چه خبرتونههههه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 46 پست
بله اسم هم داره نی نی سایت واسه مردا نیسسسسس😡😡😡

😂😂😂

اگ اقایون پسر خوب باشن و اذیت نکنن اجازه میدیم برن بشینن ی گوشه سایت😂😂

ولی ب دور از شوخی اینجا سایت عمومیه و یکم نیاز ب فرهنگ داره و ربطی ب جنسیت نداره

کاربر جدید نیستم... اکانت قبلیم رمزشو فراموش کردم جدید زدم🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 اگ اقایون پسر خوب باشن و اذیت نکنن اجازه میدیم برن بشینن ی گوشه سایت😂😂 ولی ب دور از شوخی ...

😂😂

عزیزم خودت که میدونی اینجا خانوما در مورد بارداری و چیزای زنانه تاپیک میزنن من خودم در مورد اینکه سینه هام چند وقته شیرشون میریزه تاپیک زدم برای راه حل 

بهتره مردا نیان تو این سایت

اگه با پست من موافق نیستی لطفاً ریپلای نکــــن باتچکر🤧🤨🤎⁦(◍•ᴗ•◍)✧*。⁩⁦
چشم من میرم ببخشید آخه خیلی از این تاپیکها مردونه بود🙏🙏🙏🌻🌻🌻

بهتره شما مث بقیه مرد ها نباشین هول نباشین

ممنونم

😂😂 عزیزم خودت که میدونی اینجا خانوما در مورد بارداری و چیزای زنانه تاپیک میزنن من خودم در مورد ای ...

بله گلم درسته حرف شما ولی هیچ منعی برای آقایون وجود نداره و بنظرم اوناهم میتونن بیان مشکلاتشون رو در با بقیه در میون بذارن شاید ی تلنگری باشه تا کارایی ک بقیه آقایون با پارتنرشون میکنن اینا نکنن

فقط لازمش یکم درک و شعوره ک تو تاپیکای خصوصی خانوما نیان

بله گلم درسته حرف شما ولی هیچ منعی برای آقایون وجود نداره و بنظرم اوناهم میتونن بیان مشکلاتشون رو در ...

اره درسته اگه تو تاپیک های خانومانه نیان خوبه 

اما یه چیزی مردا هم میتونن یه سایت داشته باشن با همسرشون دعوا کردن عکس چت شون بزارن که چیکار کنن😂😂😂بگن با خانومم دعوام شد خانومم فوشم داد😐✌🏿

😂😂😂 اگ اقایون پسر خوب باشن و اذیت نکنن اجازه میدیم برن بشینن ی گوشه سایت😂😂 ولی ب دور از شوخی ...

این تاپیک زنونه نبود تازه مردها سوالاتشونو راجع به زنها و رفتار زنهاشون کجا بپرسن؟ برن به یه مرد دیگه بگن که هرگز نمیگن از اینکه مردها رو به دور از تعصب درک کردید  متشکرم🌷🌷🌷🌷

اره درسته اگه تو تاپیک های خانومانه نیان خوبه  اما یه چیزی مردا هم میتونن یه سایت داشته باشن ب ...

اسمشم بزارن چنگیز سایت😐😂

اقایون اغلب بروز نمیدن 

منم همچین افرادی درک نمی کنم شاید اعتماد به نفس پایین باعث می شه بخوان تایید بشن

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

بله واینکه اینجا تا تعریف بیشتر ادمو از زندگی سیر میکنن

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
این تاپیک زنونه نبود تازه مردها سوالاتشونو راجع به زنها و رفتار زنهاشون کجا بپرسن؟ برن به یه مرد دیگ ...

پس من دارم اب تو هاون میکوبم دارم از حقوق مردا دفاع میکنم😐

بله متوجه هستم ک مهمترین شاخصه ی مرد غرور و غیرتشه و هیچوقت با مسائل خانوادگیش با کسی صحبت نمیکنه

شما ی مدت اینجا باشید رفتارای زننده بعضی از آقایون رو میبینید و دلیل این همه ذهنیت بد و مخالفت رو متوجه میشید

ب هر حال خوش اومدید