2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اسی منم یه سوال دارم با اجازت می پرسم بلکه جواب منم بدن

برای طلاق هنوزم مثل قدیم سرپرستی بچه تا 7 سال با مادرشه بعد میره پیش پدرش یا قانون جدیدی اومده؟ 

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب بده

ببخشید اسی منم یه سوال دارم با اجازت می پرسم بلکه جواب منم بدن برای طلاق هنوزم مثل قدیم سرپرستی بچه ...

همینه هنوز 

مگر اینکه کسی که حضانت رو به عهده گرفته ، مصلحت کودک رو رعیت نکنه مثلا معتاد باشه و .‌‌... که حصانت ازش سلب میشه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
همینه هنوز  مگر اینکه کسی که حضانت رو به عهده گرفته ، مصلحت کودک رو رعیت نکنه مثلا معتاد باشه ...

مرسی عزیزم که جواب دادی

ببخشید یه سوال دیگه. در صورت طلاق دادگاه تعیین میکنه که چند روز در هفته بچه پیش پدر یا مادرش باشه؟ 

مثلا اگه بچه زیر 7 سال هست و با مادرشه پدر میتونه در هفته چندساعت بببنتش یا میتونه یکی دوروز با خودش ببره

مرسی عزیزم که جواب دادی ببخشید یه سوال دیگه. در صورت طلاق دادگاه تعیین میکنه که چند روز در هفته بچه ...

این جور مباحث توی کتابهای حقوقی نمیاد 

چون مرتبط با قاضی و ... هست 

مشخص و ثابت نیست 

نظر قاضی 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏