elibeh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 123 عنوان پیرسینگ ناف 2417 بازدید | 17 پست بچه هااا پیرسینگ ناف فیک هست ؟ که نیاز به سوراخ کردن ناف نباشه؟ 😑😢 1401/05/28 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_alex عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2731 با چسب سه سوت یچیز گلمنگلی بچسبون و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 | یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
نوراااگل عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 1184 ره هست يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و نه جای خالی بقيه برات مهمه. فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8263 اینا که میگید چیه ? //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
elibeh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 123 منم میخام پیرسینگگگ ولی میتریم از دردش فیکم بدرد نمیخوره وای عوارضم داره میگن😑😑من فیک لب و گوش دارم خوبه تقریبا
نوراااگل عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 1184 واقننن؟چ شکلیهه تو گوگل بزن ببین يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و نه جای خالی بقيه برات مهمه. فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
cruella_de_vil عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7039 حالا لب و گوش اوکیه ولی ناف چرا. کجای نافو سوراخ میکنن اصلن😑
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8263 من رو ترقم داشتم خیلیم درد داشت الان دیگه دراوردم ترقت کجا میشه //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
جغد_هستم عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3215 ترقوه اشتباه تایپ کردم بخدا رفتم سرچ کردم کل مغز سرم درد گرفت تو چطور تحمل میکردی ،😟 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏